Hur du ställer in & # 34; Team Fortress 2 Lobby & # 34;

Hur du ställer in & # 34; Team Fortress 2 Lobby & # 34;


"Team Fortress 2" är en team-baserad, första person shooter spel från Valve Corporation. Spelet släpptes som en del av Orange Box sammanställning 2007. motsatta grupper i "Team Fortress 2" tävlar om att slutföra ett mål, som kan vara den mest dödar, fånga en flagga eller mer. "Team Fortress 2 Lobby" var avsedd att skapa effektiva matcher för medlemmarna i sitt samhälle på ett snabbt och intuitivt sätt, och används av många "Team Fortress 2" spelare.

Instruktioner

1 Öppna webbläsaren och gå till "Team Fortress 2 Lobby" hemsida. Logga in på ditt konto. Detta tar dig till huvudlobbyn skärmen.

2 Klicka på knappen Skapa Lobby längst ner i huvudlobbyn skärmen. Detta kommer att hänvisa dig till start Lobby skärmen.

3 Ange önskat lobbyn namn i textrutan Namn. Om du vill ditt spel för att vara privat, vilket innebär att medlemmar kan bara gå om de är inbjudna, klicka på Privat Lobby knappen.

4 Använd Bästa Server Finns i servern "menyn om du inte vet vilken server du vill spela på. Om du känner till IP-adressen till en server, välj sedan Ange min egen och ange IP-adressen i textrutan. Du kommer också att behöva RCON lösenord, vilket är lösenordet för fjärrstyrning av servern och bör tillhandahållas av servern värd.

5 Välj typ av spel du vill spela, vilket indikerar vad varje lags mål kommer att bli. Slutligen välja vilken karta att spela på från kartan rullgardinsmenyn. Klicka på knappen Skapa och du kommer automatiskt att omdirigeras till din nyskapade lobbyn där andra spelare kan ansluta sig till ditt spel.