Så att dra planer för vinds

Så att dra planer för vinds


Många husägare har sett upp till vinden i sina hem och undrade om dess möjligheter. Loppet av en vind kan ha många användningsområden, inklusive ett extra sovrum för huset, ett rum eller utrymme. Idéer för vinds är vanliga, och som alla hem konvertering, kräver övervägande, precision, och i vissa fall, tillstånd. Alla framgångsrika loft konvertering kommer att starta med en uppsättning planer.

Instruktioner

1 Mät och registrera dimensioner vinden. Den användbara omkrets vinden skall märkas ut på golvet. Mät längden på alla fyra väggar. Därefter mäter längden på överliggare reglarna. Mät från golvet till överliggare reglarna. Mätningar bör göras för att i minst 1/8-tums noggrannhet.

2 Beräkna skala mätning för varje ruta med hjälp av en miniräknare och linjal. Till exempel, om en vägg mäter 8 fot höga och rutat papper har 30 rutor vertikalt, skulle du multiplicera 8 fot med 12 inches att komma med 96 inches. Sedan dela 96 med 30 för att komma upp med en skala på 3,2 inches per kvadrat. Detta innebär att varje sida av en kvadrat på papperet motsvarar 3,2 inches på väggen. Med en skala kommer att se till att alla dimensioner dras kommer vara proportionerliga och korrekt. Skalan storlek måste tillåta så mycket precision som möjligt på ritningen.

3 Gör en ritning, med hjälp av skalan från steg 2, visar det rum du vill. Rita det som om du tittar ner på den från ovan. Denna teckning bör omfatta alla fyra väggar, tillgång / inträdes funktioner och fönster. Ange placeringen av eluttag och strömbrytare längs väggarna samt stödpelare och allt annat som kommer att behöva beaktas när lägga ut rummet. Innehålla några andra föremål, såsom trappräcken och fönster, för beaktande.

4 Rita utsikt över var och en av väggarna som har olika egenskaper, som visar alla funktioner i väggarna. Funktioner för att inkludera på ritningen är fönster, dörrar, värme / luftintag, uttag / strömbrytare och VVS fixturer.

5 Märk baksidan av varje sida vad som visas, såsom planlösning, norr, söder, öster, väster vägg eller tak. Ange beteckningar för standard höjder VVS butiker och elektriska apparater.