Hur man lägger vikt vid en utomhus paraply bas

Hur man lägger vikt vid en utomhus paraply bas


Paraplyer kan vara mycket värdefull när den hårda ljuset av sommarsolen blir för mycket för en utomhus insamling, picknick eller lunch. Tyvärr kan vind utlösa förödelse på en utomhus paraply, vilket kan göra att välta. Med lite uppfinningsrikedom, kan du lägga till vikt som utomhus paraply bas, så att du kan njuta av din eftermiddag händelse utan att oroa dig paraply fel, även med mild till måttlig vind.

Instruktioner

Vind Block Metod

1 Ordna ditt paraply bas i den position du vill att det ska vara. Flat fungerar plan mark bäst.

2 Måla en bris block till matcha färgen på ditt paraply bas. Om du är konstnärligt, måla olika mönster på vinden blocket och paraply bas för extra stil. Du kan köpa vind block på de flesta hem och trädgård butiker.

3 Skjut vinden blocket över paraply basen så att röret som håller paraplyet skjuter ut genom ett av hålen i vinden blocket. Du kan använda en bris block med en eller två hål i den.

4 Justera vinden blocket så att den vilar stadigt på paraply bas. Ge paraply bas en shake att se till att vinden blocket inte flyttas för mycket.

5 Sätt paraply i basen och säkra den.

sandsäck Metod

1 Placera paraply bas på en plan yta och placera den där du vill att det ska vara.

2 Fyll två sandsäckar, vardera ca en halv storlek ditt paraply bas, med sand. Sandsäckar kan köpas på de flesta maskinvara eller hem och trädgård butiker. Välj sandsäckar som matchar färgen på ditt paraply bas så nära som möjligt. Du kan måla sandsäckar vid behov.

3 Ordna sandsäckar på toppen av paraply basen, en på varje sida av röret som paraplyet glider in.

4 Använd ett tunt rep eller nylonband för att fästa sandsäckar till basen, och till varandra. Välj rep eller nylonband som matchar färgen på ditt paraply bas och sandsäckar.

5 Sätt paraply i basen och säkra den.