Hur återställa bläcknivåer på en HP DeskJet F4100

Hur återställa bläcknivåer på en HP DeskJet F4100


HP Deskjet F4100 skrivaren använder HP # 21 svart bläckpatron och tricolor bläckpatronen HP # 22. När du har återfyllas patronerna, kommer du vill återställa bläcknivåerna. Skrivaren kommer att fortsätta att uppmärksamma dig på att bläckpatronen är slut på bläck om du inte återställa nivåerna. Du kan lura skrivaren att tro att du har satt i en ny bläckpatron i stället för samma kassett.

Instruktioner

1 Vänd bläckpatronen över så att du kan se botten kopparkontakterna. Rör inte dessa kontakter med fingrarna. Se till att kontakterna är mot botten av patronen när bläckpatronen är vänd mot dig.

2 Använd sax för att klippa två tejpbitar som storleken på en av kopparkontakterna.

3 Placera den första tejpbit på den sista kontakten i den andra raden från vänster på den svarta eller färgpatronen. Det kommer att bli den sjunde kontakt.

4 Placera bläckpatronen i skrivaren. Skrivaren utför en justering. När justeringen är klar, ta ut den och vänd den igen med kontakterna längst ner mot dig.

5 Placera andra tejpbit över toppen kontakt i den andra raden från höger. Det blir det sjätte kontakt för den svarta bläckpatronen. För bläckpatronen färg, placera bit tejp över toppen kontakt i den sista raden till höger, som är den femte kontakten. Placera bläckpatronen i skrivaren och annan inriktning kommer att köras.

6 Ta ut patronen ur skrivaren efter justeringen är klar. Se till att du tar bort klisterrester från kontakten. Placera bläckpatronen i skrivaren. Bläcknivån kommer nu att visa full.