Hur man köper en Nissan Altima

Hur man köper en Nissan Altima


Nissan Altima är ett medelstort sedan som tenderar att prisvärda jämfört med många andra bilar i sin klass. Denna överkomliga kan förbättras om man vet hur man ska vara en effektiv bilköpare. Genom att beväpna dig med information om Nissan Altima fakturapriser och typiska försäljningspriser i ditt område, kan du få det bästa erbjudandet. Några enkla steg kommer också att hjälpa dig att undvika Nissan återförsäljare knep för att försöka få dig att betala mer för din Altima.

Instruktioner

1 Slå upp fakturan priset på en Nissan Altima, inklusive de alternativ som du vill ha på din bil. Denna information är allmänt tillgänglig på Internet från källor som Edmunds och Kelley Blue Book. Få information från åtminstone två eller tre platser att se till att det är rätt, eftersom vissa inte kan ha de mest up-to-date register.

2. Bestäm priser som konsumenterna betalar för Nissan altimas i ditt område. Bilpriserna kan variera kraftigt beroende på region. Kör en Edmunds verkliga marknadsvärde (TMV), och besöka Nissan ägar forum där medlemmarna rapporterar ofta hur mycket de betalade och området i det land där de gjorde sina inköp. Edmunds TMV tenderar att köra lite hög, så forum kommer att ge dig realpriser för jämförelse.

3 Besök den officiella Nissan hemsida för att hitta information på löpande rabatter och incitament. Med hjälp av denna information, tillsammans med priset faktura och nuvarande försäljningspriset i ditt område, komma med en rättvis erbjudande om en Nissan Altima.

4 Hitta din lokala Nissan återförsäljare via Nissan hemsida och kontrollera sina register på nätet. Gör en lista över de återförsäljare som har altimas i lager med de alternativ du söker. Även om du kan beställa ett fordon som uppfyller dina specifikationer, återförsäljare är ofta mer villiga att göra en affär på bilar på sin lott.

5 Besök närmaste Nissan återförsäljare, vilket alla dina papper för att visa att du har gjort dina läxor, och göra ditt erbjudande på lämpliga altimas du identifierade i sina register. Säljaren kan försöka få dig att förhandla baserat på betalningar eller be dig att stöta upp ditt erbjudande. Håll fast och vara beredd att lämna. Om säljaren avböjer erbjudandet, gå till nästa närmaste återförsäljare och göra ditt erbjudande där. Om du har gjort din forskning på rätt sätt och erbjuder ett rimligt pris för en Altima kommer det oftast att accepteras på första eller andra återförsäljare.