Väggmonterade Hyllsystem Idéer

Väggmonterade Hyllsystem Idéer


Låt väggmonterade hyllor i vackra träslag som ek, teak, valnöt, mahogny, tall och kastanj ändra något rum i ditt hem. Du kan köpa färdiga hyllor i olika storlekar, färger och utföranden hemma förbättring butik, eller så kan du använda återvunnet eller färskt virke mode egna hyllor. Vad du gör med hyllorna gör tomma väggar ser mer intressant, organiserar rummet och skapar mer golvyta.

växt Hyllor

Om du har en lysande eller mörk färg på väggarna i vardagsrummet, matsalen eller kök, kan du kompensera denna färg med vita knutar. Vissa hem har vita knutar hela, som löper längs gränsen till fönster och dörrar och matchas av kronan eller bas gjutning allt väggar, golv och tak möts. Använd vita väggmonterade hyllor att kontrastera monokromatisk färg och matcha vita knutar arbete. Att lägga till mer färg till denna typ av rum, dekorera vita hyllor med konstgjorda eller riktiga blomsterarrangemang och andra färgstarka växter. Om du tröttnar på växter, växla mellan dem för keramik eller andra krimskrams.

pantries

En av de största utmaningarna i en fast hem är hur man organiserar röran. Ditt skafferi är en perfekt plats för att transformera med väggmonterad hyllor. Till exempel kan du ta bort tråd hyllor placerade så långt ifrån varandra vertikalt i skafferiet. Välj trä hyllorna i samma bredd för att skapa dubbelt så många hyllor. Stack livsmedel efter storlek, med hyllor för sylt och gelé, glas, soppburkar, stora kanistrar, lådor av torrvaror, kryddor, läskburkar, nudlar och andra småutgifter. Denna typ av organisation gör det enkelt att hitta saker snabbt och är den perfekta lösningen för grunt väggyta.

Förråd

Din grovkök är en av de oftten försummade platser perfekt för att lägga till väggmonterade hyllor. Den mest uppenbara stället att installera en stor väggmonterad hylla är över tvättmaskin och torktumlare. Du kan lägga till fler hyllor, beroende på rummets storlek, för att lagra andra hushållsvaror. Dessa hyllor kommer att lagra saker som du kan normalt lagra i linne och päls garderober, områden under handfat och kök pentryn. Oavsett om du lagra rengöringsmateriel, filtar, trasor, sovsäckar eller småutgifter, allmännyttiga hyllor få hushåll saker ur vägen i ett rum som används några gånger i veckan.