Idéer för debutant parter

Idéer för debutant parter


Traditionellt, unga aristokratiska kvinnor som nått myndighetsålder formellt presenterad för samhället i vad som kallades en formell debutant boll. I USA, särskilt i söder, debutant eller kotiljongbal är fortfarande populära, och de unga kvinnorna som deltar förväntas representera kyskhet, nåd och artig samhället.

brittiska traditionen

Historiskt, i Storbritannien, den sociala säsongen började inte förrän säsongens debutanter hade presenterats för den regerande monarken. Denna tradition endast avskaffades i slutet av 1950-talet. Du kan utse en kung och drottning och få dem presidera över en ceremoni i början av partiet. I den brittiska traditionen, dina debutanter kan sedan formellt meddelat och parad och niga till "kungligheter." Din kung och drottning bör vara väl respekterad i samhället och kan vara lokala dignitärer eller kyrkans äldste.

filmtema

En debutant part bör vara en elegant händelse. Få Hollywoodstjärnor representerar elegans mer charmigt än Audrey Hepburn och Grace Kelly. Välj en av sina filmer för temat för din fest. Kanske, Grace Kellys "High Society" eller Hepburns "My Fair Lady".

Välgörenhetsgala

Strukturera din fest som en insamling för att gynna den ideella och välgörande strävanden dina debutanter. Varje debutant kunde sälja biljetter och en procentandel av försäljningen kan doneras till välgörande ändamål som de själva väljer. De kan införa presentationer om deras orsaker under festen, eller erbjuda priser för en tyst auktion för att ytterligare gynna välgörenhetsorganisationer.

Färg Cotillion

Du kan bryta med traditionen och röra sig bort från vita klänningar och ange en annan färg som tema för din fest. Eftersom de formella vita klänningar är till liten nytta för något annat än en cotillion, kommer att välja en annan färg hjälpa flickor får mer körsträcka från sina klänningar som de kan använda dem för andra formella evenemang.