Hur man tar bort häftmassa från väggen

Hur man tar bort häftmassa från väggen


Häftmassa används i klassrum, kontor och hem för att på ett säkert sätt fästa material på väggen utan att använda tejp lim. Papper, skolarbete, konstverk och affischer är idealiska för att hänga med häftmassa. De puttylike självhäftande pinnar till väggar och papper och när bort, inte lossnar färgen vägen bandet gör. När vänster upp för länge, kan häftmassa torka lite och lämna en blå kitt återstod på väggarna.

Instruktioner

1 Skrapa väggen med kanten av ett kreditkort för att ta bort eventuella häftmassa substans från ytan. Torka av substansen på en pappershandduk och kasta.

2 Spraya häftmassa fläckar med citrusbaserat rengöringsmedel. Låt renare att suga in fläcken i en minut. Torka med en pappershandduk för att avlägsna de häftmassa fläckar. Upprepa detta steg, om det behövs, för att ta bort så mycket av fläcken som möjligt.

3 Behandla en häftmassa fläck som är absorberas i färgen genom att först tvätta det med trinatriumfosfat. Skölj ytan med en fuktig trasa och torka den med en annan trasa. Göra det möjligt för väggen för att lufttorka under 24 timmar.

4 Tryck upp färgen på den tvättade området av väggen, vid behov med en pensel och överblivna eller matchande färg. Låt färgen torka i 24 timmar.