Gratis, lätt och snabbt Virk Idéer

Gratis, lätt och snabbt Virk Idéer


Om du förstår grunderna i virkning, kan du använda din virka färdigheter för att göra handgjorda presenter för alla tillfällen. Om du inte har mycket tid eller pengar att sätta in en gåva, kan du fortfarande göra det särskilda när du använder gratis, enkla och snabba virkning idéer från lokala resurser eller Internet. Du kan slutföra vissa virkade projekt i en timme eller två, men intrycket de lämnar kommer vara bestående.

Blommor

Virkade blommor sträcker sig från enkla till komplicerade. Hitta gratis virka mönster för blommor på virkning mönster Central webbplats. När du virka blommor, kan du använda valfri kombination av garn och virknålar. Den enda skillnaden är att en blomma kan visa sig större eller mindre än den i mönstret om du använder en annan typ av garn eller krok än mönstret kräver. Det tar mindre än en timme att virka en enkel blomma, och du kan använda den i en mängd olika sätt. Sy ett stift på baksidan för att göra en brosch. Fäst några band, och det är en gåva wrap topper. Sy den på en väska eller en skjorta för en förskönad touch på en färdigköpta objekt. Ett enkelt mönster ger flera gåva alternativ.

motiv

Motiv är små bitar som du virka i runda. De kan bli doilies eller dekorationer, beroende på vilken typ av garn och hur du vill använda dem. Precis som med virkade blommor, kan motiv resultera från någon kombination av garn och typ av virknål. Virka flera granny fyrkantiga motiv och sy ihop dem för att göra en filt. Virka små runda motiv med hjälp av en stål virknål och virka tråd, och sedan bifoga dem till örhänge krokar. Gör flera mer och kedja ihop dem till en matchande halsband. Sy motiv på dina väskor eller påsar eller ens jeans för en distinkt, pricken. Motif mönster är också online på Virka Mönster Central.

tryckta resurser

Efter ett sätt att prova virka böcker gratis, bege dig till ditt lokala bibliotek. De bär ofta moderna och vintage virka böcker, så det finns något för alla. Kolla in boken och prova mönster utan att behöva köpa dem. Om du känner andra i ditt område som virka, ordna att byta mönsterböcker med varandra.

mönster hemsidor

Virka Mönster Central är bara en virka resurs på webben. En mängd andra webbplatser innehåller länkar till oberoende virka mönster. Försök Ravelry.com; måste du registrera dig för ett konto, vilket gör att du kan använda webbplatsen för att katalogisera dina virka projekt, chatta i forum med andra konsthantverkare och söka mönster databaser gratis och enkelt virka mönster. Du kan även läsa anteckningar om de mönster andra crocheters har gjort och få hjälp att göra ett mönster i de råd forum. Om du vill slutföra välgörenhet virka projekt, prova Bevscountrycottage.com. Denna webbplats innehåller många resurser för stickning och virkning, inklusive anvisningar för de bästa typerna av garn att använda och storleks riktlinjer för kläder för välgörenhetsprojekt som du vill fylla i.