Hur designa din egen Pussel

Hur designa din egen Pussel


Hemlagad pussel är ett roligt och enkelt sätt att anpassa ett spel för din familj. Utforma den bild som skall användas på pussel är enkelt, så nästan alla önskade bilden kan användas. Beroende på teknisk skicklighet, kan du använda ett datorbaserat designprogram, eller helt enkelt för hand rita pusslet bilden. En gammal familj fotografi kan vara ett bra sätt att anpassa ett pussel också. Det finns många enkla alternativ för att designa din egen pussel!

Instruktioner

1 Mät stödskivan du kommer att använda för att hålla din pussel fast att bestämma storleken på den bild du vill skapa.

2 Bestäm hur utmanande du vill pusslet att vara. Om pusslet är för barn, kommer en enkel design med stora former och färger fungerar bäst. Om du vill ha en mer utmanande pussel, skapar många detaljer som kommer att förvirra spelet spelaren.

3 Klipp en bit papper till storleken av pusslet.

4 Skissa den design som du gör på papper.

5 Fyll i färgen på design med färgpennor, kritor eller markörer. Designen ska vara platt, så använder 3-D konst förnödenheter såsom glitter eller puff färgen inte rekommenderas. När mönstret har fyllts i, radera de synliga blyertsmarkeringar.

1 Följ stegen 1 och 2 i avsnitt 1.

2 Skanna några fotografier eller bilder som du vill inkludera i din pussel bild. Spara bildfiler till skrivbordet.

3 Öppna bildredigeringsprogram och börja ett nytt dokument som är den önskade storleken av pusslet.

4 Import skannade bilder i dokumentet och placera dem där du vill ha dem. Du kan också justera färgen på bilderna eller göra dem svartvitt när de är i dokumentet.

5 Lägg till information med Paint funktion bilden designprogram. När du är klar utformning, skriva ut pussel bild eller bränna den på en CD för att få det professionellt tryckt och monterad.