DIY Privacy Fence Installation

DIY Privacy Fence Installation


En privatliv staket inte bara ger trygghet och integritet för din fastighet, men ger också en vacker neutral bakgrund för din landskapsarkitektur. Att bygga din egen integritet staket kan spara upp till två tredjedelar av byggkostnaderna. Staket konstruktion är ett bra projekt för den genomsnittliga gör-det-själv-sinnade husägare. Använda prefabricerade staket paneler och 4x4 behandlade trästolpar är det enklaste och mest kostnadseffektiva metoden att bygga din integritet staket.

Instruktioner

1 Lägg din staket linje ut med träpålar och murare s garn. Kör en andel i i varje hörn av den planerade stängsel. Kör Mason linje tätt mellan de två insatserna.

2 Mät från en insats längs linjen och markera en post position vid mätning av panelens bredd. Typiskt prefab paneler är sex fot hög och åtta fot bred. Markera raden var åtta fot genom att linda en bit tejp runt det.

3 Markera varje inlägg position på marken direkt under bandet med en krita linje. Gräva ett inlägg hål 10 till 12 inches över och 24 inches djup i varje position.

4 Ställ ett inlägg i varje hål. Tillsätt hälften av en 80 pund påse av betong till varje hål. Använd en nivå för att kontrollera post från höger till vänster och fram och tillbaka för att se till att det är rakt. Lägga tillräckligt med vatten till hålet för att blanda betong, enligt tillverkarens instruktioner ..

1 Fäst första stängslet panel i ansiktet av stolpen. Kör två tre-tums behandlade däck skruvar genom varje horisontell skena i stolpen.

2 Fyll resten av hålet med fyllnings smuts och packa tätt för att hålla inlägget upprätt och nivå tills betongen torkar.

3 Ställ andra stolpen upprätt och fäst den i panelen på samma sätt som den första stolpen. Tillsätt vatten och blanda betongen. Lägg den andra panelen och bifoga som för första inlägg. Fortsätt att lägga till paneler till slutet av stängslet.

1 Skär ett staket panel i hälften till 48 inches bred för att skapa en grind. Placera grindstolpar exakt 48 ½ inches isär. Låt betongen att torka innan du installerar porten.

2 Borra 5/16 tum styrhål genom de övre och nedre skenorna hos stängslet panelen för att bulta fast remmen gångjärn till panelen. Använda gångjärnet som en mall för hål placering. Bolt gångjärn till grinden panelen med tre-för-5/16 tum vagnsbultar, låsbrickor och 5/16 tum nötter.

3 Ställ grinden panelen på en extra piket till rymden den från marken. Placera den med gångjärns ände mot gångjärnssidan stolpen. Använda gångjärnet som en mall för att markera bult positioner på staketet panelen på gångjärnssidan av grinden öppningen. Borra hål och fästa gångjärnen till stängslet på samma sätt som för porten sida.

4 Fäst gate bit av spärren först. Gate spärrarna varierar. Följ instruktionerna på förpackningen för bästa resultat. I allmänhet markerar spärr position på spärrsidostolpen. Fästa inlägget bit av spärren. Markera plattan på spärr stolpen. Använda en mejsel för att skära bort träet innanför linjen till ett djup av 1/8 tum för att passa haken.