Hantverk för barn i åldern tre till fem

Hantverk för barn i åldern tre till fem


Hantverk projekt är ett perfekt sätt för tre till fem år gamla barn att utöva sin kreativitet, spendera kvalitetstid med sina familjemedlemmar eller vänner och lära sig nya saker i processen. Barn kan använda grundläggande hantverk leveranser, såsom lim, livfullt färgat papper och markörer, när de utformar sina egna konstverk.

papper hantverk

Unga barn lätt kan klippa och limma kraftigare papper med lite hjälp. Hjälp ditt barn att skapa dekorativa mobil genom att skära kraftigt papper i nyckfull former och limma dem på sträng, garn eller snöre. ger alltid säkerhet sax gjorda för barn. Handgjort papper-kort hantverk gör tankeväckande och kreativa födelsedag och semester presenterar för vänner, nära och kära och lärare. Barnen kan omvandla vita papperstallrikar i masker genom att dra djur ansikten på fronterna och häftning elastisk att backa för enkel on-and-off.

återvunnet hantverk

Lär förskolebarn betydelsen av återvinning genom att hjälpa dem att vända skräp i listig skatter. Ett barn kan vända en begagnad kaffe kan i en bank genom att skära en slits i locket och täcka burken med akrylfärg eller kraftigare papper. Göra flaskan-cap magneter genom limning en snäcka eller andra små prydnadssak till en sida och en bit av magnet till den motsatta sidan. Omvandla en tvättad mjölkkanna i en sällskapsdjur scoop genom att skära av toppen; Barnen kan dekorera scoop med klistermärken att personifiera den för sina husdjur.

Piprensare Crafts

Barn älskar att böja och vrida färgstarka och fuzzy piprensare i hantverk. Gör wearable konst genom att linda en rosa eller lila piprensare runt en ung flicka finger och limning ett dekorativt objekt, till exempel en knapp eller sten, till toppen av det. Barnen kan göra smycken eller väggdekor för sina rum genom att böja pipe städare i jul-träd eller hjärtat former och gäng dem med kulor. Twist ihop ändarna för att säkra och slinga ett band genom att hänga upp.

ätbara Crafts

Assist småbarn att göra hantverk som ser tillräckligt bra för att äta. Ämnes godis och spannmålsprodukter bitar terar centrum hål på lakrits sugrör och snören för att skapa ätbara halsband. De kan klippa den lakrits i olika längder med säkerhet sax. Under hösten inbjuder barnen i köket för att göra läckra och färgstarka carameläpplen. Sätt träpinnar i ändarna av äpplen och instruera barnen att doppa dem i smält karamell eller choklad. Låt barn vara kreativ genom att täcka de behandlar med regnbåge-färgade strössel, godis majs eller krossade nötter.