Uppgraderingar för en Ruger 10/22

Uppgraderingar för en Ruger 10/22


En Ruger 10/22 är en liten salongsgevär som ofta används för tävlingsskytte. Det är en populär gevär för nybörjare skyttar, delvis på grund av dess låga inköpspriset och dess billig kostnad av ammunition. Eftersom detta gevär är så utbredd bland vapenägare, det finns en mängd uppgraderingar eftermarknads tillgängliga.

Scopes

Tillverkare som Tasco, Bushnell, Mueller och Hawke alla producerar omfattningar som är kompatibla med Ruger 10/22. Beroende på ålder och modell 10/22, kan du behöva lägga till en skena före montering omfattningen på geväret. När skenan fästet är installerat kan du installera en omfattning som kommer att förbättra din noggrannhet på området.

tidningar

Du kommer att spendera mer tid att skjuta din Ruger 10/22 och mindre tid omlastning det om du uppgraderar din gevär tidningen. Det finns flera olika stilar av tidningar för 10/22, inklusive krökta banan klipp, dubbel-stack tidskrifter och även trum tidskrifter. Banan klipp kan ofta rymma upp till 30 omgångar, medan dubbel stack mags är dubbelt så bred som traditionella tidningar för att passa dubbelt så många omgångar. Drum-stil tidskrifter, gemensamma för många kulsprutepistoler, kan hålla upp till 50 rundor.

Lager

En viktig estetisk uppgradering du kanske vill överväga är en lager ersättare. Byta ditt gevär aktier sker huvudsakligen av kosmetiska skäl snarare än hänsyn till vapnets prestanda, och det finns många olika uppgraderingsalternativ tillgängliga; dessa inkluderar tumhålen lager, militär stil pistolgrepp lager, fällbara bestånd, komposit och syntetiska aktier och lager tillverkade av en mängd olika typer och ytbehandlingar av trä. Att köpa en M1 Carbine replik lager gör att du kan förvandla din Ruger 10/22 att se slående lik M1 som används av den amerikanska militären i andra världskriget.

fat

En annan uppgradering för din Ruger 10/22 är ett fat ersättare, som kan göras för bättre prestanda eller helt enkelt för utseende. Gun butiker och online återförsäljare säljer ersättnings fat från en mängd olika tillverkare av olika material, färdiga i olika färger och med varierande konor och interna vändningar. Skruvmynningsstabiliserande bromsar kan monteras på gängade-end fat. Om du väljer att skjuta ljuds rundor, kan du köpa fat särskilt utformade för ljuds fotografering.