Att gifta sig i Louisville, Kentucky

Att gifta sig i Louisville, Kentucky


Att hitta rätt bröllop är optimalt att planera bröllopet perfekta bröllopet. Louisville, Kentucky, som ligger på Ohiofloden, erbjuder många minnesvärda bröllopssajter för att passa behoven hos varje brud och brudgum. Taket, trädgården eller inomhus är några av de ceremoni plats alternativ tillgängliga för par som planerar en dröm bröllop. Många av ceremonin arenor i Louisville erbjuder också mottagning alternativ för att passa behovet av någon mottagning, stor eller liten.

Den Brennan House Historic Hem och Trädgård

Den Brennan House Historic Hem och Trädgård, som ligger på South Fifth Street, ligger i hjärtat av downtown Louisville. Vigseln kan hållas utomhus bland blomningar av våren, sommaren och hösten månader, eller inomhus i botten av den stora trappan. Arenan rymmer 50 gäster för en inomhus ceremoni och mottagning, eller totalt 150 gäster för en kombinerad inomhus- och utomhusmottagning. Uthyrning av Brennan House Historic Home and Gardens inkluderar tillgång till salongen, matsalen, video rum, kök, verandor och trädgård. Bord och stolar ingår under mottagning timmar, och en mottagning tält finns för en utomhusmottagning. Bruden och brudgummen kan välja sin egen tillgodose, tårta bagare och andra leverantörer, som mötesplats inte kräver att vissa leverantörer användas; dock rekommendationer finns.

Glasbruk

Glasbruk, ligger på West Market Street, har gott om utrymme för att rymma även de största av bröllop. Vigseln kan hållas på taket terrassen, som erbjuder en minnesvärd utsikt över centrala Louisville och Ohio River. Efter ceremonin, är receptionen hålls på andra våningen, med plats för upp till 250 gäster. Under mottagningen, kan Glasbruk ger glasblåsning, flamma arbetar demonstrationer och brand spinning föreställningar. Gäst är omgivna av glas konstverk bitar, en allt glas golv och glas accenter funktioner hela arenan. Efter en kväll av firande bruden och brudgummen går i pension till Loft Blu penthouse sviten.

den Gillespie

Den Gillespie, byggd 1929, ligger på Market Street i centrala Louisville. Den art deco tema plats kan rymma upp till 660 bröllopsgäster. Bruden kan slappna av och förbereda sig för sin stora dag i på plats bröllopssvit. Den Gillespie erbjuder många alternativ för ceremoni webbplats kan hållas på mellanvåningen eller valvet för mer intima bröllop. Större bröllop kommer att passa bekvämt i den stora balsalen som omfattar ett stort dansgolv och tillgängliga bar. Den Gillespie händelse planerare kommer att hjälpa det lyckliga paret planen ut varje bröllop detalj och hjälpa dekorera och förvandla den historiska banken för att passa par specifika behov.

Frazier International History Museum

Frazier International History Museum ligger på Main Street i Louisville. Före ceremonin, museet erbjuder två separata dressing områden för bruden och brudgummen. Den takträdgård ceremoni utsikt över Ohiofloden och alla centrala Louisville, och rymmer upp till 250 gäster. Museet ger ett tält, om det behövs för dåligt väder. Mottagningen kan antingen hållas i fjärde våningen loft för bröllop upp till 350 gäster, eller första våningen stora salen för en mindre, mer intim mottagning upp till 150 gäster. Mottagning hyra ingår bord, stolar, säkerhet och ljudsystem.