Bowling Tips för nybörjare

Bowling Tips för nybörjare


Bowling är en sport som tar mycket praxis och kritik för att kunna avancera ditt spel till högre höjder. Att lära sig och öva de olika stegen i inte bara hur man skål men också hur man läser skott och vet vilken utrustning som passar dig bäst kommer att hjälpa en nybörjare flytta upp leden och skål bättre betyg.

Att välja ett bowlingklot

Bowlingklot varierar i storlek, vikt och fingerhål positioner. När du väljer en boll, bör du kunna bekvämt hålla och ytterligare kontrollera bollen med fingrarna i hålen i bowlingklot. Du vill inte att välja en boll som är alltför lätt eftersom du kan rulla bollen för långt off-line och kan ha en tendens att rulla för fort. För att testa vikten av en boll för att se om det är ett bra val för dig, hålla bollen med båda händerna med armarna utsträckta framåt och håll under minst fem sekunder. Om du har möjlighet att göra detta samtidigt utöva åtminstone vissa ansträngningar, är bollen troligen ett bra val.

kroppen Positionering

För att uppnå rätt kropps positionering, din kropp först måste vara lös och väl konditionerat. Det är viktigt att sträcka delar av kroppen, såsom armar, ben, bål, fingrar och höfter före bowling. Först börjar genom att hålla bollen i nonbowling hand för att uppnå rätt balans och för att underlätta korrekt rada upp en väg för er inställning. Börja med kroppen square till platsen för där stiften är. Det är också viktigt att hålla hakan upp och alltid vara fokuserad på ditt mål.

Ställa in ett slag

Ett skott i bowling måste innehålla en bra metod. Det är bra att stimulera dina steg från förkastningslinje tillbaka så att du vet exakt hur många steg du behöver för att generera en bekväm inställning. En bra bit att börja är ca 5 till 7 fot från förkastningslinje. Detta kommer att ge dig tillräckligt med utrymme för att ställa upp din inställning, som består av vanligen tre eller fyra häl till tå steg framåt. På en bowlinghall finns prickar och pilar över bredden av planet för att hjälpa dig anpassa din skott. Det är nyckeln som en nybörjare att uppmärksamma dessa markeringar för att arbeta på att döma vinklar och släpp punkter skål ett bra skott.

Släpper bollen

Släppa bowlingklot handlar om timing och balans. Varje liten felbedömning av någon av dessa kan lätt kasta din skott i en av sido rännor. Öva din inställning steg tills du känner dig bekväm och kan samtidigt svänga bowlingklot framåt för att lossa utan att tappa balansen eller fart. Se till att få en bra back swing bollen följt av en färdig uppföljning. Släpp bollen när det är närmast marken när i mitten av din arm swing. Med repetition, bör alla aspekter bli mer naturligt och mjukare vid övergången från ett steg till nästa i en bowling skott.