Ice Breaker spelidéer

Ice Breaker spelidéer


När värd en part eller get-together, kan du ha parti gäster deltar som inte känner varandra, eller åtminstone inte mycket väl. För att undvika obehagliga tystnad bland ert parti gäster, prova planering ut några spel som hjälper folk börjar prata och lära känna varandra.

Saker Common och Unique

Starta här spelet från Group-Games.com genom att dela spelarna i flera lag på cirka fyra till sex personer. Hand varje lag en skrivredskap och ett blankt papper. När du säger "Go" spelarna måste ta reda på så många saker som de alla har gemensamt. Till exempel, om alla spelare har besökt Grand Canyon, kan de skriva ner det på papper. Efter cirka två minuter har gått, gå igenom varje lag för att se vilka av dem funnit det mesta gemensamt inom utsatt tid. I nästa omgång, har spelarna prata med varandra för att hitta det mesta de inte har gemensamt. Till exempel, om en spelare talar ryska, och ingen annan spelare i gruppen inte, laget kan skriva ner det. Laget med det mesta gemensamt och unika nedskrivna vinner spelet.

Meddelande Under en tallrik

Perfekt för en middag, spela detta spel från DivineDinnerParty.com genom att först ställa in din matbordet. Skriv på papperslappar en konstig fras eller mening som normalt inte följer flödet av en middag konversation. Till exempel, uttalanden som "Att apa åt några konstiga saker" eller "De hittade aldrig kvinnan i nattlinne." Slip tidningarna under tallrikar. Tilldela gästerna en plats vid bordet och få dem alla titta under deras tallrikar. När alla har läst sina meddelanden, berätta allt de måste försöka sätta in meddelanden i konversationen utan att åka fast. En spelare kan anklaga en annan person för att använda hans budskap, men om han anklagade felaktigt, förlorar han automatiskt spelet. I slutet av middagen, se vilka spelare framgångsrikt använt sina meddelanden.

ha ha

Börja här spelet, perfekt för unga och gamla, genom att först samla alla spelarna i en cirkel, som föreslagits av Wilderdom.com. Berätta för alla de spelare de måste förbli så högtidlig och allvarlig som de kan hela spelet. Välj en spelare för att starta spelet, säger ordet "Ha" en gång. Spelaren som står bredvid honom säger ordet "Ha" två gånger. Efter detta mönster, den tredje spelaren säger "Ha" tre gånger. Under spelets gång, eliminera alla spelare som skrattar eller föra oväsen när det inte är deras tur. Den sista spelaren stående, efter att ha undvikit skrattar hela spelet, vinner.