70th Birthday Party Favor Idéer

70th Birthday Party Favor Idéer


Fyllda 70 är en milstolpe födelsedag och en som ska firas med familj, vänner och god mat. Om du kastar en födelsedagsfest 70th för en älskad, kan du vara på en förlust om vilken typ av party att ge gästerna. Den goda nyheten är att du har ett brett utbud att välja från, oavsett ert parti tema eller budget.

bild Favors

Hitta en favorit bild av födelsedag pojke eller flicka och få den tryckt på en tenn (som du kan fylla med godis), en nyckelring eller en mugg. Om du är på en budget och har inte råd att ge en av dessa favörer till varje person, överväga att spela sällskapsspel och ge ett begränsat antal som priser.

Candy Favors

Fyll små goody påsar med hedersgäst favorit godis eller godis han minns från länge sedan. Många butiker nu bära "gammaldags" godis, som kommer att föra tillbaka minnen för en hel del av de äldre gästerna. Du kan också ha chokladkaka omslag tryckta med personlig information om skiss gäst (såsom födelsedatum, syskon, make och barn), favorit citat och roliga ordstäv. Helt enkelt placera den tryckta omslag över befintliga omslag på färdigköpta godis.

decennium Favors

Planera en fest där varje tabell har en annan decennium som ett tema. Ge trivia i form av dator tryckta kort eller broschyrer, och innehålla information om politik, filmer och musik från bordets eran. För party, bränna CD blandar musik från detta årtionde för gästerna att ta hem.

Bara personliga tjänster

Använd din kreativitet för att vända generiska objekt till personlig favors.To hålla det söta och enkelt skriva ut små bilder av hedersgäst och limma dem till vanlig plast muffin hackor. Placera plockar i sin favorit smak muffins. Du kan också köpa stora, färgstarka rotskott och limma på en bild eller humoristisk säger till exempel "70 och Sweet." För vinflaskor, skriva ut etiketter eller etiketter som säger "bättre med åldern" med ett foto av hedersgäst. Klipp en bit vävnad eller annat papper för att passa över flaskan. Knyt taggen runt flaskan med band eller limma etiketten pappersomslaget.