Hur göra tangentbordet Letters mer synliga på en Toshiba NB100

Hur göra tangentbordet Letters mer synliga på en Toshiba NB100


Många datoranvändare inser inte hur lätt det är att ersätta slitna eller låg synlighet tangenterna på sina tangentbord. Byte Toshiba NB100 tangentbord är lättillgängliga och kan lätt installeras av vem som helst med några tekniska förmåga. Men det är en enklare och billigare alternativ att köpa ersättnings tangentbord klistermärken, som kommer i en mängd olika färger och mönster, inklusive stort tryck och "lyser i mörkret" nycklar.

Instruktioner

1 Ring din lokala dator reparation butik och be dem att beställa ett nytt tangentbord för din Toshiba NB100. Tangentbordet kostar mindre än £ 26.00 och är enkel att installera. När butiken meddelar att tangentbordet har kommit, ta din Toshiba bärbar dator till butiken och be dem att ersätta tangentbordet medan du väntar.

2 Installera ett nytt tangentbord själv, om du är tekniskt lagd. Ta bort de två skruvarna under datorn som fäster tangentbordet och kräng infattningen med kreditkort. Den "plattan" är bandet som ligger direkt ovanför funktionstangenterna. Tangentbordet lossnar lätt. Noggrant låsa bandet kontakten och dra bandet och tangentbordet ur kontakten. Ersätt med det nya tangentbordet genom att upprepa ovanstående steg i omvänd ordning.

3 Inköp ersättare tangentbord klistermärken för under £ 13 som ett enkelt alternativ till att ersätta tangentbordet (se Resurser). Dessa kommer i ett urval av färger och passar de flesta datorns tangentbord. Bort dem och hålla dem på dina nycklar. Du kan byta ut hela tangentbordet eller bara bleka bokstäver.