Hur man gör örhängen i Gem

Hur man gör örhängen i Gem


Under 2010 har fenomenet "gå grönt" lett till att många människor att återanvända och återvinna saker som de normalt skulle bara ha kastat bort. En stor del av att bli mer miljömedvetna består av att hitta nya och innovativa användningsområden för papperskorgen. En kul återvinningsprojekt som du kan göra använder endast ett fåtal gamla gem och några tänger, men skapar helt unika örhängen som är one-of-a-kind.

Instruktioner

1 Koppla en silver gem med händerna och göra tråden så rakt som möjligt. Pressa tråden mellan plattång för att platta ut eventuella veck som finns kvar i gemet.

2 Linda slutet av gem kring toppen av din runda-tång för att skapa en liten ögla. Du kommer att använda denna slinga för att dingla dekorativa element.

3 Böj tråden över öglan bakåt i 90 graders vinkel med din kedja-tång. Du kanske vill använda tandlösa tång för detta steg, eftersom gem är ofta gjorda av mycket mjuka metaller som kan repa lätt.

4 Ta tag i tråden rätt på din 90-graders vinkel och böja tråd runt basen av din runda-tång tills du har gjort det ¾ av vägen runt. Ta bort de runda-tång inifrån ¾ slingan. Du bör sluta med en earwire som har en lång del att sätta i örat, en krökt del att passa runt örat, och en dinglande slinga som du kan använda för att fästa dekorationer.

5 Klipp bort överflödig kabel från den fria änden med hjälp av flush fräsar. Du har nu skapat en earwire. Se till att du bär skyddsglasögon vid skärning tråd; även vid sågning mjuk tråd, kan du skicka skärvor av metall flygande.

6 Fil slutet av earwire med en nagelfil eller en guldsmeds fil så att vassa kanter inte skadar örat. Upprepa dessa steg för att skapa en andra earwire.

7 räta ett färgat gem och platta till den med hjälp av en plattång vid behov. Du kan skapa en freeform dinglande öra prydnad med denna färgade gem som är så komplicerat eller enkelt som du vill. Använd din runda-tång för att skapa krumelurer, eller bilda en mer geometrisk konstruktion med skarpa vinklar med hjälp av din kedja-tång. Den enda begränsningen för din freeform tråd design är din fantasi. Skapa två utföranden som liknar nog att du kan använda dem i par för dina örhängen.

8 Linda toppen av din färgad tråd runt toppen av din runda-tång för att skapa en liten ögla på toppen av din freeform tråd design.

9 Öppna en o-ring med kedjan-tång och igenom den nedre slingan på earwire och den övre slingan på din freeform tråd design för att förena dem. Du bör nu ha din tråd hängande dinglande från en gem earwire. Bära denna unika del av örhängen att komplettera någon tillfällig outfit.