Hur man designar en Pessoa Training System

Hur man designar en Pessoa Training System


Den Pessoa utbildningssystem designades av Nelson Pessoa för att undervisa en häst ordentlig vagn och bygga muskler att stödja denna vagn. Systemet består av speciella rep och remskivor som är avsedda för användning medan hästen är på ett utfall linje. Det har flera nivåer av anpassning för att rymma allt från en grön häst till en dressyr mästare. Som med många utbildningshjälpmedel, bär dess användning en viss kontrovers. Om du är en erfaren ryttare, kan du skapa ett liknande system med en chambon och gummi hals extender.

Instruktioner

1 Förbered din häst för en lungeing session. Sätt på huvudlaget, pad och Tömkörningsdäckel. Wrap benen eller sätta på sina stövlar.

2 Fäst chambon över huvudlaget och fäster vid omkrets av Tömkörningsdäckel. Se till att det inte är för hårt. Hästen ska inte krypa huvudet bakom bit för att försöka lätta på trycket på sin enkät från chambon.

3 Placera gummi halsen extender runt baksidan av hästen och bifoga det till gjorden på varje sida. Halsen förlängare ska sitta ovanför hasen, vid den nedre delen av Gaskin. Till skillnad från den Pessoa systemet, är munnen inte är direkt ansluten till hasen. Detta förhindrar hasen rörelse från jabbing hästen i munnen och uppmuntrar hästen att resa långt och lågt.

4 Ta din häst till lungeing område, och börja i en liten kontrollerad cirkel. Observera din häst noggrant och uppmuntra den att röra sig framåt i arbets gångarter. Halsen extender runt sina hasen kommer att uppmuntra hind-end engagemang och Chambon kommer att hålla huvudet i rätt höjd.