Vad en linne för?

Vad en linne för?


Den linne är en kvinnors garderob stapelvara som används för allt från vardagsrum slitage på affärsdress. Denna grundläggande kläder bit produceras i alla typer av tyger med ett brett utbud av designers och tillverkare. Ofta förväxlas med linne, är linne en feminin, smickrande touch som passar kvinnor många former och storlekar.

Historia

Den linne gjorde sitt första framträdande i damkonfektion i slutet av 19th till tidig 20th århundraden. Används som grund plagg, var kroppen av silke, bomull eller linne. Bras runt 1915 presenterade en linne-typ kropp, komplett med smala axelband. Plaggen var också bäras som skyddande skikt enligt korsetter och klänningar. Den linne topp blir en icke-stiftelse modeplagg på 1980-talet, med sin plats i mode stelnat av 1990-talet.

Fungera

Den linne toppen är ett mode arbetshäst, som arbetar som både ett underplagg, extra lager och principen kläder bit. Beroende på tyget och struktur, kan en linne drapera löst, fungera som ett organ-shaper eller fungera som en enkel varmt väder skjorta. Linnen är också bra tillägg nedanför kostymer, lägga blygsamhet och färgkontrast till en annars skarp och intetsägande företags utseende.

Funktioner

Camisole toppar är mycket grundläggande, med bara tre eller fyra mönsterdelar som används under byggtiden för de flesta konstruktioner. Det finns en fram och bak, tillsammans med två tunna axelband. Dessa remmar kan vara justerbar, beroende på utformningen; vissa Camisole toppar ha roligt flugor, medan andra har reglagen som liknar en bh. En linne kan vara lång eller kort i bålen, och kan ha en lös eller ombonad snitt. Tyger inkluderar bomullsjersey, siden, satin eller polyester.

Geografi

En är skyldig att se linnen som en sak i varmare klimat eller under varma väder månader. De flesta butikskedjor som H & M eller Express bära dem som vanliga inventarier. Camisole toppar njuta popularitet i länder som har friare normer för klädsel, eftersom de inte är anses blygsam klädsel.

Varning

Medan linne toppen är populärt, det finns vissa regler för att bära dem. De är inte lämpligt kontor slitage själva i de flesta företags nejder, och de är också ogillande i religiösa inställningar. Linnen är lämpliga för festkläder endast om den är gjord i ett fint tyg eller med utsmyckning. Om du är osäker, använd linne i mestadels avslappnad miljö, och konsultera modetidningar för lämpliga användningsidéer.