Flytande Hyllor Tips

Flytande Hyllor Tips


Flytande hyllor är ganska enkel, både i konstruktion och monteringsanvisningar. Materialen som krävs för att montera dem består av en rektangulär hylla och installations skruvar eller fästen. När du monterar din flytande hylla följer grundläggande steg och tips för att säkerställa att det inte faller ned eller permanent skada väggen. I stället installerar flytande hyllan ett steg i taget för att se till att du följer de korrekta förfaranden.

Förbered Wall

Innan du installerar flytande hylla på väggen, måste du förbereda väggen. Bestämma vilka objekt behöver gå på flytande hylla, som en ljusare flytande hylla kan installeras på annat sätt än en tung flytande hylla. Börja med att placera väggreglar i väggen genom att placera en vägg stud finder på väggen och dra den över tills det piper för att indikera en väggregel. Gör en markering med en blyertspenna, så att du kommer ihåg var de är. Placera en nivå på väggen och rada upp dem med blyertsmarkeringar för att säkerställa att varumärkena är jämnt placerade. Om de inte kommer hyllan hänga ojämnt.

hyllsystem Konsoler

Installera hyllor konsoler på väggen om den flytande hylla kommer att hålla tyngre objekt, till exempel böcker eller elektroniska apparater. Line hyllor fäste upp mot väggen och montera den, med hjälp av de märken som gjorts med väggregeldetektor. Använd 3-tums-långa skruvar när du ansluter hyllor fästet på väggen för att säkerställa skruvarna når väggreglar. När de är säkrade, placera den flytande hylla ovanpå hyllor fästet och fäst hyllan till konsolerna med små skruvar och en skruvmejsel. Se till att skruvarna inte går igenom flytande hyllan när du fäster den på konsolerna.

träplugg

Använd träpinnar för flytande hyllor som inte kommer att bära mycket vikt. Borra hål i väggen och sätta långa träpinnar i väggen. De träplugg bör sticka ut från väggen åtminstone 1/2 tum till en tum. Borren 1/2-tums till en tum långa hål i sidan av den flytande hyllan, så att trä träpinne från väggen kan införas i hyllan. Att hänga hyllan, tryck hyllan på de utskjutande träpinnar tills hyllan är säker. Placera endast lätta föremål på hyllan, eftersom träpinnar inte kan hålla tunga föremål.