Hur man gör papper & # 34; Halo & # 34; Vapen med Origami

Hur man gör papper & # 34; Halo & # 34; Vapen med Origami


Halo, ett videospel för Xbox fokuserar på galaktisk strid. Krigarna i Halo använda högteknologiska vapen under strid. Även om spelet innehåller många vapen, vapen är i fokus. Du kan enkelt skapa ett origami pistol med två bitar av papper. För att få mer variation, använder något olika pappersstorlekar eller olika färger. Huvudpersonen i Halo har färgerna armén grönt och orange.

Instruktioner

1 Placera ett av pappersarken på en plan yta. Vik den övre halvan av papperet över den nedre halvan.

2 Vik den övre halvan av det vikta arket över den nedre halvan av det vikta arket. Vik papperet i hälften från topp till botten en mer tid för totalt tre veck. Pappret ska vara lång och smal. Vik en andra papper med hjälp av dessa metoder. Ställ den åt sidan. Ring detta papper "Paper 2."

3 Vik den långa, tunna band i halv från vänster till höger. Fäll ut remsan. Det bör finnas s tjock veck i mitten av remsan.

4 Ta tag i övre vänstra hörnet av remsan. Vik det inåt, så att det skapar en diagonal kant. Vecket bör vara ca 1,5 inches tjock. Gör samma sak på höger sida. Pappret ska se ut som en U.

5 Vik U i mitten så att det ser ut som en dubbel L. papper är pistolens handtag.

6 Place "Paper 2" på en plan yta. Vik papperet på mitten, med den vänstra sidan vikning över den högra sidan.

7 Skjut ändarna av "Paper 2" i den lilla fickan på den första pappers. Om så önskas, använda ett gem för att göra origami extra säker.