Hur man sparar Magnolia Seeds

Hur man sparar Magnolia Seeds


Att veta hur man sparar magnolia frön inte tar en hel del arbete och ger dig möjlighet att producera "släktklenod" magnoliaträd. Magnolia är en doftande och dekorativt träd som producerar blommor med samma namn. Centra för dessa blommor döljer en pod full av röda magnolia frön. Spara dem och sedan plantera dem vid en framtida tidpunkt.

Instruktioner

1 Klipp kapseln innehåller frön från gren av magnoliaträd. Använd Clippers att göra detta, skär i en spetsig vinkel. Lämna ca 3 inches av stjälken på frökapsel.

2 Placera frökapsel med pod sidan nedåt i en papperspåse. Bunt öppnandet av säcken kring den uppåtvända stjälk frö pod för att stänga påsen.

3 Linda ett gummiband runt Compact upp papperssäck och stjälk av magnolia frökapsel. Detta håller kapseln hänger på plats i väskan så att den kan torka och sprida sina frön.

4 Placera säckar frökapsel någonstans torka i ca två veckor. Under denna tid kommer pod torka helt och släppa alla kärnliknande frön från sina slitsade gropar.

5 Töm påsen med tappade frön i en papperskuvert. Placera kuvert i en låda eller någon annanstans torrt och mörkt tills du är redo att plantera dem.