Dinosaur Display app

Dinosaur Display app


År 1993 filmen "Jurassic Park" populariserade den moderna studien av dinosaurier. Dinosaurierna härskade under mesozoiska eran, som varade från 180 till 200 miljoner år sedan. Barn är nyfikna, och lära dem om dinosaurier genom att använda skärmar är en enkel men roligt sätt de kan lära sig om dem.

Wall Display

Skapa ett landskap vägg display med färgat papper och barns konstverk. Dekorera väggen i en enkel blå och gröna landskap miljö. Engagera dina elever i dekorera en dinosaurie som de själva väljer och märkning med det vetenskapliga namnet, dess gemensamma namn och epok och period strövade omkring på jorden. Till exempel, levde Tyrannosaurus Rex under kritaperioden av mesozoiska eran.

Skapa en tidslinje

Skapa en tidslinje över mesozoikum Era och de perioder det omfattas. Linje ett eller två väggar i rummet med en gräns av en tidslinje. Det bör vara tillräckligt låg för barn att nå. Starta tidslinjen med äldre trias perioden och utvidga det till slutet av Cretacious period, som är där mesozoiska slutar. Har eleverna hitta illustrationer antingen online eller i tidningar av dinosaurier från varje period och få dem märka dem på lämpligt sätt.

Skapa en realistisk Diorama

Skapa en realistisk visning av en dinosaurie. Till exempel herrerasaurus inte känd, men bodde i mitten av trias Period i regioner i Sydamerika, såsom Argentina. Hitta en bild eller leksak av dina valda arter och fylla din diorama med löv och falska träd som kan ha varit vanligt för tiden. Om du väljer att använda en illustration, klipp ut, klistra in den i kartong och göra en enkel stativ så förblir upprätt. Använd detta för att starta en diskussion om dinosaurier och de olika egenskaperna hos varje.