Födelsedag idéer för en 25-årig kvinna

Födelsedag idéer för en 25-årig kvinna

Födelsedag idéer för en 25-årig kvinna

En 25-årsdag markerar slutet av det första kvartalet av en persons liv. En 25-årig kvinna kan uppleva en fjärdedel kris; arbetar långa timmar på en tvivelaktig jobb, bort från vänner och familj och illa till mods med sin nya vuxenlivet. En 25-årsdag ska vara en högtidlig paus från vardagen. Planera händelser som tillåter henne att slappna av och sluta tänka på de stora livsfrågor som kan komma i mitten av 20-talet.

Planerar en semester eller reträtt

Oavsett om det är en tvär kontinent resa eller en dag på stranden, planerar en avkopplande semester för födelsedag flicka. Du kan överraska henne med resan eller inkludera henne i planeringsprocessen. Se till att hon kan boka tid från arbetet eller planerar en weekendresa om hon arbetar en 9-till-5 schema. Du vill inte lägga stress hennes födelsedag genom att göra henne scramble att ordna sitt arbetsschema. En dag på spa, en resa till en tropisk destination eller en yoga retreat finns sätt att tillbringa kvalitetstid med födelsedag flicka eller en liten grupp av människor. Håll semester intim och överväga att bjuda in bara nära kvinnliga vänner för att uppmuntra bildandet av nära band som ofta saknas när en kvinna når hennes mitten av 20-talet.

Gå en kurs

Ta reda på vad födelsedagsbarnet brinner och registrera dig henne för klasser. Uppmuntra henne att utveckla talanger som kan ha fallit till vägkanten på grund av skolan eller arbetet. Klasserna är oftast bara en natt per vecka och rymmer ett pressat schema. Lokala högskolor, bibliotek, gym och studior är bra ställen att börja leta efter klassalternativ. Du kan även registrera födelsedag flicka i en online-kurs. Du kanske vill överväga att ha en grupp av vänner eller familj ta klassen tillsammans. Om födelsedag flickan är i ett seriöst förhållande, kan du registrerar paret för matlagning eller danslektioner som de kan göra tillsammans.

Gå och handla

Shopping är ett sätt att tillbringa kvalitetstid tillsammans. Ta födelsedag flicka shopping och plocka ut hennes nuvarande tillsammans. Plocka upp henne på morgonen och gå till sina favoritbutiker. Ta en lunchrast och köpa sin lunch. Shopping behöver inte betyda varuhus eller butiker high-end, kan du gå till loppmarknader, bokhandlar eller försäljning garage. Tillbringa dagen shopping på nätet, beställa takeout och dricka champagne.

Delta i en "foodie" Händelse

Om födelsedag flickan är intresserad av mat eller vill lära sig att laga mat, skämma bort hennes passion. Ta henne till en vingård och delta i en vinprovning. Planera en pubrunda och prova aptitretare eller öl på de bästa barerna i stan. Gå till en fin restaurang och beställa mat hon alltid velat prova, som escargot eller ostron. Delta i en mat och vin mässa att se alla nya prylar kök och lyssna på presentationer. Prov kakor på flera bagerier och köpa en full-size version av hennes favorit som sin födelsedagstårta.