Hur att rengöra en bordtennisracket

Hur att rengöra en bordtennisracket


Olja och fett från händerna, liksom smuts och andra smuts från ett bord tennisboll kan överföra till ditt bord tennisracket, även efter ett spel. En smutsig pingisracket inte slå bollen på samma sätt som en ren racket. Det rekommenderas att du rengör bordtennisracket efter varje användning. Genom att använda rätt produkter gör det möjligt att rengöra tabellen tennisracket utan att skada gummit på racket.

Instruktioner

1 Köp en bordtennisracket rengöringssats. Dessa kit innehåller en särskild svamp och rengöringsspray avsedd för racket. Du kan köpa pingisracket rengöringskit i butiker som säljer bordtennisutrustning eller på nätet.

2 Spraya svampen med racketen renare. Mängden rengöringsmedel som du använder kommer att bestämmas av hur smutsig racketen är. Högst sex sprayer borde vara nödvändigt.

3 Torka ena sidan av bordet tennisracket med våt svamp. Torka försiktigt så att du inte slita eller riva gummit.

4 Vänd bordtennisracket över.

5 Upprepa steg 2 och 3 för att rengöra den andra sidan av bordet tennisracket.

6 Torka hela handtaget på bordtennisracket med en fuktig trasa. Några droppar mild diskmedel kan tillsättas till duken om du vill. Om du använder tvål, kom ihåg att torka handtaget igen med en andra fuktig trasa som inte innehåller tvål. Om du gör det kommer att undanröja eventuella tvålrester från handtaget. Var noga med att torka handtaget helt genom att torka den med en ren, torr trasa.