Saker tonåringar gör för skojs skull

Saker tonåringar gör för skojs skull


Tidsperioden mellan barndom och vuxenlivet kan vara en besvärlig fas av limbo mellan beroende och oberoende, kallas tonåren. Tonåringar ofta befinner sig i samma situation som vill gräva i friheten upplevs som en vuxen, men vet mycket lite om ekonomin och hur brutal den kan ibland vara. Varje tonåring ska kunna uppleva god, ren kul innan behöva bli en vuxen och ta ansvar för varje aspekt av livet.

Scary Movie Night

Saker tonåringar gör för skojs skull


Varje tonåring gillar en bra skrämmande film, oavsett om underhållning eller för spänningen att inte veta vad som kommer till dem. Bjuda in några av dina vänner för en övernattning, hyr ett par skräckfilmer och göra en enorm palett av filtar och kuddar i antingen vardagsrummet eller din personliga sovrum. Be dina föräldrar att låta dig att vara värd för kvällen själv, så att du kan uppleva oberoende underhållande dina vänner, utan avbrott. Om de har svårt att göra detta, lovar att göra extra sysslor följande vecka om de kommer att ge dig denna lilla tid med dina vänner. De flesta föräldrar kommer inte att argumentera det faktum, speciellt eftersom du kommer att stanna inne i deras hem, och inte ute och springer på gatorna. Om dina föräldrar minskar din begäran om att titta på skräckfilmer, titta på komedier istället.

Friends 'Night Out

Saker tonåringar gör för skojs skull


Planera en vänners utekväll antingen gå på bio, köpcentrum eller lokala museum. Detta kan vara en stor aktivitet för dina föräldrar att du blir mer och mer ansvar, om du gör som du säger att du ska göra. Föräldrar ibland har svårt att öppna dörren och låta sina barn ut i världen av sig själva, men som ansvariga tonåringar, måste du göra upp planer om där du kommer att släppas, som kommer att följa med dig och vilken tid du behöver plockas upp. Efter en direkt plan och uppmanar än en gång eller två gånger under din utflykt för att checka in med dina föräldrar kommer att visa dem att du kan hantera att vara ute på egen hand i en mogen, ansvarsfullt sätt. Du kommer snart att se att de kommer att bli mildare på dig, och tillåter dig att göra fler aktiviteter med dina vänner. Att kunna uppleva nätter ut med din kompis är inte bara en rolig sak att göra, men kommer att öka dina sociala förmågor och höja din självkänsla när omgiven av grupper av människor.

allaktivitetshus

De flesta städer och kommuner har allaktivitetshus som erbjuder massor av gratis aktiviteter för tonåringar med vuxen tillsyn. Tonåringar kan släppa när som helst under kontorstid, med sina föräldrar att underteckna dem in och ut, och engagera sig i aktiviteter som dans, video och brädspel, sport, konst, litteratur och arkadspel. Detta låter tonåringen nå ut och göra saker hon tycker samtidigt få att umgås med vänner. Föräldrar kan koppla av och veta att deras barn är i goda händer, och är med god, ren kul utan kostnad.