Hur man gör med begagnade däck

Hur man gör med begagnade däck


Korrekt avfallshantering av uttjänta bildäck hindrar många potentiellt skadliga effekter på miljön. Av denna anledning är praxis bortskaffande däck regleras av regeringen. Det är viktigt för fordonsägare att känna till säkra och lagliga metoder för bortskaffande däck. Här är några förslag på hur man gör med begagnade däck.

Instruktioner

1 Använd gamla däck i trädgården. Rengör begagnade däck med varmt tvålvatten och skölj. Placera i trädgården och fyll med planteringsjord. Lägg din favorit växt eller blommor till en dekorativ accent att öka curbvädjan. Täck däcket med matjord och planterar blommor för att skapa en vacker blomma täckt högen.

2 Skapa ett övningsområde och hinderbana för äldre barn som deltar i idrott. Ta bort eventuellt skräp från begagnade däck genom noggrann tvättning med tvättmedel och skölj. Sätt 8 till 10 däck i ett öppet område i trädgården.

3 Ta begagnade däck till antingen en däck återförsäljare, bensinstation eller lokal återvinningsanläggning som tar emot och måste sedan åter däck. Först bekräfta att den valda platsen är för närvarande emot begagnade däck.

4 Observera när eller om en kommun har en däck amnesti. Programmet tillåter lokala medborgare att deponera ett begränsat antal begagnade däck vid en avhopp webbplats gratis.

5 Återvinn däck och minskning av luftföroreningar, vatten och markförorening. Säljer begagnade däck för bärgning och använda för att göra nya däck. Om begagnade däck är genomskinliga, är återvinning ett bra alternativ.

6 Gör ett träd gunga för många timmars underhållning. Välj ett träd med en stark gren och besluta om en horisontell eller vertikal swing. Köp nylonrep speciellt framtagen för viktbärande. Rådgör med hem förbättring personal om att fästa swing till ett träd.