Hur bygger jag DIY overheadsystem för ett garage remskiva lagring?

Hur bygger jag DIY overheadsystem för ett garage remskiva lagring?


I de flesta garage, är lagringsutrymme på en premie. Alla tillgängliga hörn är fylld med ett sortiment av artiklar som sällan vänjer och är ständigt i vägen. Även om lagringsutrymme finns i takbjälkar, är det besvärligt att komma åt objekt i lager. Genom att bygga en enkel plattform och sedan fästa den i taket struktur med hjälp av en trissa system, är lämplig lagring skapas i en ur vägen plats, men är också bekvämt nås när det behövs.

Instruktioner

Bygga plattformen

1 Mät och skär 5 cm x 10 cm (2 x 4 tum) virke till längderna som krävs för din lagringsplattform. För en enkel 1,2 mx 2,4 m (4 fot x 8 fot) rektangulär plattform, kommer de två längre stycken 2,4 m (8 fot) lång, medan de kortare stöd bitar kommer att vara 1,14 m (3 fot 9 tum). Mätningen för de kortare stödstyckena har reducerats för att ta hänsyn till de ytterligare 7,5 cm (3 tum) djup av de två långa bitar - en 5 cm x 10 cm (2 x 4 inches) -kortet är faktiskt 3,8 cm x 8,9 cm (1,5 inches x 3,5 inches), så att två långa två-för-4s skulle lägga till en total av 7,5 cm (3 tum) till storleken på plattformen.

2 Skär två 5 cm x 10 cm (2 x 4 tum) skivor till 2,4 m (8 fot) lång, och fem 5 cm x 10 cm (2 x 4 tum) skivor till 1,14 m (3 fot 9 tum) lång. Använda 7,5 cm (3 tum) träskruvar, bifoga 2,4 m (8 fot) långa bitar till ändarna av de kortare stöd bitar. Du bör använda två skruvar i varje ände av kortare stycken, för totalt 20 skruvar.

3 Fäst en plywoodskiva till toppen av träram. Använda 4 cm (1-1 / 2 tum) träskruv på 30 cm (12 tum) intervaller utmed var och en av de 5 cm x 10 cm (2 x 4 tum) stöder.

4 Skruva ett öga bult i varje hörn av plattformen. Totalt 4 öglebultar behövs för plattformen. Dessa skruvar har trä gängor i ena änden, och stål slinga på den andra, vilket gör att fastsättningen av ankarlinan.

Installera blocksystem

1 Skruv ett öga bulten i takkonstruktionen vid varje ände av den plats där lagringsenheten kommer att installeras. Bulten ska vara säkert gängad in ett tak reglar eller bjälke, inte bara i gips tak.

2 Fäst remskivor dessa öglor med hjälp av en kort längd av kedjan.

3 Installera en tie-off fäste i brösthöjd på väggen vid varje ände av den plats där lagringsenheten kommer att installeras. Detta kommer att användas för att fästa repet när enheten är väders.

4 Installera längder av kedjan till var och en av öglor på plattformen. Anslut kedjorna med en stålring.

5 Trä repet genom blocket och slips bort det på stålringen. Dra ner på repet för att höja plattformen, sedan knyta den ut på fästet för att hålla den säkert.