Hur man går med i Prieuré de Sion

Hur man går med i Prieuré de Sion


Prieuré de Sion är en påstådd hemlig samhälle ägnas åt att skydda blods av Jesus från Nasaret tills den 2: a kommer, när kristna tror Guds rike kommer att etableras på jorden. Enligt myten som var populärt i facklitteratur boken "Holy Blood, Holy Grail" och Dan Browns roman "Da Vinci-koden," Jesus från Nasaret och Maria Magdalena hade barn med vilken den franska merovinger av 5: e århundradet genom giftermål. Ursprunget till myten går tillbaka till 1956, när Pierre Plantard registrerade Prieuré de Sion som en officiell organisation med den franska regeringen, och etablerat en tidning, Circuit, att främja gruppen. Gruppen offentligt upplöstes 1957. Men dokument som påstods upptäckts i Rennes-le-Chateau i södra Frankrike var anonymt deponeras i Kungliga biblioteket i Paris i mitten av 1960-talet, bränslepåfyllning legenden kring Prieuré de Sion. År 1993 medgav Plantard att handlingarna var förfalskade, och Prieuré de Sion var en bluff för att hjälpa honom förverkliga sina ambitioner för politisk makt. Även om det finns gott om bevis för att verifiera bluff, många fortfarande hävdat att Prieuré de Sion är en riktig organisation som har funnits sedan den 1: a århundradet.

Instruktioner

1 Bekanta dig med tidigare medlemmar. Prieuré de Sion, verkliga eller påhittade, var en exklusiv grupp. Vägen till medlemskap kan komma från att veta som brukade vara en del av det. De dokument på Kungliga biblioteket i Paris, som kan ses på nätet på http://www.rlcresearch.com/2007/11/11/les-dossiers-secrets, beskriva stammen av medlemskap i Prieuré de Sion. Studera dessa dokument att avslöja dagens länkar till organisationen.

2 Skapa din egen Prieuré de Sion. Plantard erkände att tillverka sin Prieuré de Sion med en grupp vänner, och plantera information om organisationen på strategiska platser för att legitimera sig. Det kan vara lättare att skapa din egen Prieuré de Sion än gå med i en organisation som kanske aldrig har existerat. Samla en grupp av likasinnade och fortsätta med de traditioner Prieuré de Sion, som beskrivs i de dokument vid National Library of Paris.

3 Följ med på en webbaserad diskussionsforum. Ett antal webbplatser, webbforum och diskussionsgrupper ägnas åt reda ut mysterier Prieuré de Sion. Det kanske inte är möjligt att ansluta sig till Prieuré de Sion, men en webbaserad diskussionsgruppen kan vara det näst bästa.

4 Regi frimurarna. Enligt myten, Prieuré de Sion sponsrade bildandet av Tempelherreorden i 1188 för att skydda de vägar för kristna pilgrimer som reser till Det Heliga Landet. Även om den exakta typ av relation är föremål för tvist, Tempelherreorden och beställa av frimurarna har en intim historia. Du kan ha bättre chanser att ansluta sig till frimurarna, som har frekvent rekryteringar, i stället för Prieuré de Sion.