Brädspel Wedding Tea Decorating Ideas

Brädspel Wedding Tea Decorating Ideas

Brädspel Wedding Tea Decorating Ideas

Tea Party bröllop har blivit populärt på senare år. Med plockmat och ett urval av te, dessa mottagningar hålls normalt på eftermiddagen. Inte nog med att de lånar en klassisk känsla till händelsen, men de kan passa in i nästan alla plånböcker. Du kan göra te mottagning så sofistikerade eller nyckfull som du vill, med hjälp av alla de tabellelement som dekor

sängkläder

Dras från den engelska traditionen, kan eftermiddag te mottagningar ger känslan av en viktoriansk te rum. Använd Vintage vita spetsar eller linnedukar och servetter för att uppnå detta. För en mindre antik känsla, drapera tabeller med blommor bordsdukar. Välj fasta servetter som drar från blommor färger. För en enklare dekor, täcker bord och stolar i vitt och använda olikfärgade pastell servetter och stol skärp för att lägga till en punch färg. Om du vill ha en mer modern känsla, använda svart i stället för pastell.

Tabell Inställningar

Kina är ett måste för en te mottagning. Om dina dukar är fasta, gå med blommor mönstrade rätter. Om du väljer blommor sängkläder, använda vanligt vitt porslin eller inställningar med en enkel brytning. Varje gäst bör ha en kopp te med en tallrik, tesked och skylt. Om servrarna kommer att hälla te, har sockerskålen och creamer match porslinet. Om dina gäster kommer att välja deras te och häll varmt vatten från tekannor på bordet, samordna skålen och gräddersättningsmedlet med vattenkokare. För en mer lekfull mottagning, ge varje gäst med en tekanna för en som branter te över en kopp och fat. Du kan samordna te uppsättningar för alla vid bordet eller mixa och matcha uppsättningar i hela rummet.

livsmedels~~POS=TRUNC Visar

Traditionella teer har tre nivåer uppläggningsfat. Beroende på hur många människor sitter vid varje bord, kan du behöva flera av dessa. Genom att fylla dem med desserter, kan du infoga färgerna på bröllopsfesten. Petit fours, muffins och kakor kan frostigt med lämpliga färger. Om du tjänar finger smörgåsar eller andra aptitretare, omge eller växla dina differentierad servrar med små skivorna på att livsmedel.

center

Som en budget sparande idé och unika dekoration, fylla en tredelad servering platta eller Kaka träd med blommor-frostat cup cakes för din mittpunkten. En liten blommig bukett är en klassisk mittpunkten som är lämplig för någon tebjudning. Använd tekannor att hålla ett blomsterarrangemang. Gör en mitt av små parasoll omgiven av blomblad. För en mer lättsam teaparty, designa din center around "Alice i Underlandet" symboler, såsom Mad Hatter Bäst hatt eller överdimensionerade spelkort. Våren är en naturlig tie-in till en tebjudning och symboler som fåglar och humlor fungerar bra som center eller accenter.