De bästa gräsklippare cylinder gräsklippare

De bästa gräsklippare cylinder gräsklippare


Inte alla cylindergräsklippare är desamma. Vissa modeller har specifika funktioner som hjälper dig att uppnå bättre klippresultat och är ett bättre värde för pengarna än andra. I själva verket är några av de bästa resultaten cylindergräsklippare prissatta ekonomiskt.

Scotts 2000-20 20-tums Classic Push Reel Gräsklippare

Den bäst säljande manuell cylindergräsklippare på Amazon är Scotts 2000-20 20-tums Classic Push Reel, enligt GALT Home. Det har 10-tums dubbelmontage som presenterar hållbara, gummidäck att göra det lättare att driva. Välj från så många som nio olika gräs höjdinställningar, som ger en rad olika alternativ för den perfekta välskötta gräsmattan. Cylindergräsklippare är utrustad med fem stålblad. Konsumenterna ge dessa gräsklippare höga omdömen om värde och prestanda. Den enda nackdelen är att det inte kommer med en gräsuppsamlare att innehålla beslag. Det säljer för drygt £ 65.

Stora States Cylinder Gräsklippare

Stora States cylindergräsklippare får höga betyg för pris och kvalitet, säger GALT Home. Dessa gräsklippare finns i flera bredder från 14 till 18 inches - perfekt för små gräsmattor. De har värmebehandlade knivar som effektivt roterar för att klippa gräs som du knuffar omkring dem på gräsmattan. Klipparen har T-formade handtag som gör att du kan manövrera den med lätthet. En stor States 304-14 14-tums bredd gräsklippare kostar ca £ 52 med längre bredder prissatta något högre.

Qualcast Elan 32 Electric

Den Qualcast Elan 32 Elektrisk cylinder gräsklippare har fått betyget bland de bästa gräsklippare elektrisk cylinder av Top Ten Site.com. Konsumenterna ger det en 3,5 av 5 stjärnor för totala värde och prestanda. Den har fyra skärblad och sju olika klipphöjder för maximal flexibilitet i gräsmattan vård. Dess elsladd sträcker sig upp till 49 fot i längd, så att du kan nå alla fyra hörnen av en liten eller medelstor gräsmatta med relativ lätthet. Den innehåller en gräsuppsamlare att fånga beslag för bekväm förfogande. Handtagen kollapsar också att göra för problemfri förvaring. Qualcast Elan erbjuder också en 5-års garanti som täcker en del ersättare. Gräsklipparen säljer för £ 91.

Dricks

När du väljer en cylinder gräsklippare, anser att priset, gräsmatta storlek, användarvänlighet och kvalitet skära du förväntar dig av din gräsklippare. Även de unika cirkulerande blad med en cylindergräsklippare producerar normalt en bättre klippt gräsmatta än en rotorklippare, cylindergräsklippare är också dyrare.