Hur man bygger en urna Bubbler Fountain

Hur man bygger en urna Bubbler Fountain


Lägg konstruktion intresse för ditt landskap eller uteplats med en urna bubblare fontän. Nestle en dekorativ urna fontän i en rabatt, fylla en uteplats hörn, eller placera en framträdande plats i din trädgård. Du kan skapa en urna bubbel fontän med minimala bygga upp kompetens. Om du kan borra ett hål, kan du vända en metall eller keramik urna i en bubblande fontän. Leta efter dekorativa urnor i trädgården tillförsel, heminredning och hantverksbutiker.

Instruktioner

1 Välj en dekorativ urna som är åtminstone 8 inches tall och minst 6 inches i diameter, för att ge tillräckligt med utrymme för fontän pump.

2 Välj en elektrisk eller sol fontän pump. Elektriska pumpar har en strömsladd som går från pumpen till en närliggande utlopp. Solar pumpar har en tunn sladd som går från pumpen till en solpanel.

3 Borra ett hål genom en sida av urnan, nära basen, för pumpen nätsladd att passera. Borra ett hål åtminstone en tum i diameter för en elektrisk pumpens sladd, så kontakten kommer in genom. En sol sladd är mycket mindre, vilket kräver ett hål endast upp till 1/2 tum i diameter. Använd en keramisk borr för keramiska urnor och en metall bit för urnor tillverkade av koppar eller andra metaller.

4 Placera fontän pump i urnan. Mata nätsladden genom det borrade öppningen.

5 Täta öppna utrymmet runt nätsladden med silikon. Låt tätningsmedlet torka så urnan är vattentät.

6 Placera urnan i ditt landskap. Fäst fontän huvudet till fontän pump. Förläng fontänen huvudet till inom 2 inches av urnan överkant.

7 Fyll urnan med vatten. Anslut strömkabeln till strömkällan. Solpaneler kan behöva ladda innan pumpen fungerar. När vattnet börjar bubbla, justera fontänen huvudet efter behov för att hålla den bubblande vatten inuti urnan.