Hur man dekorera med snäckskal för bröllop

Hur man dekorera med snäckskal för bröllop


Dekorera med snäckskal ger en idealisk naturlig touch till en utanför bröllop eller en nautiska inspirerade bröllop. En stor fördel med att införliva snäckskal i din inredning är att de är fria. Sök lokala stränder långt innan din stora dag och säkra en mängd olika former och storlekar. Om du inte är nära till en strand, källa lokala vintagebutiker och loppmarknader. Du skulle bli förvånad över vad skatter du hittar.

Instruktioner

1 Tvätta snäckskal i en hink med vatten. Torka dem genom att lägga platt på en handduk. Rent överskottsvatten med en trasa.

2 Placera några te tända ljus i mitten av en speglad platta. Te tända ljus är de små ljus som ofta används i ljusstakar. De är ungefär 1/4 tum hög. Trimma plattan med små snäckskal. Använd dessa plåtar som ljushållare för ditt bröllop mottagning tabeller. Levande ljus ger en naturlig, varm glöd och massor av romantiska atmosfär.

3 Fyll glasburkar med snäckskal; trimma vas med ett vitt band. Gör nog av dessa arrangemang för varje bord. Ge bort dessa vackra center under ditt bröllop mottagning; några lyckliga gäster kommer att gå därifrån med ett minne av din stora dag.

4 Placera flera stora och extra stora snäckskal på din gåva och gästbok tabeller. Ställ upp flera ljus pelaren i pelaren ljushållare. Den levande ljus bland de stora snäckskal håller snäcka koncept konsekvent på din gåva och gästbok tabeller.

5 String medelstora snäckskal på en bit av stark garn. Ordna detta garn som en banner runt huvudet bord. Huvudet Tabellen är där brudens sida, tillsammans med föräldrarna, sitta under mottagningen. Om du har en buffé, sträng annan sträng av snäckskal längs buffébordet.