Hur fixar din Mohawk

Hur fixar din Mohawk


Mohawk frisyr över könslinjer med både tjejer och killar som väljer denna funky och ibland häpnadsväckande stil. Efter att ha tagit steget och få en Mohawk, besluta vilken stil tilltalar dig. Två av de mest populära Mohawk stilar är "fan" och "frihet spikar," med varandra innebär en generös mängd av produkten och tid att uppnå. Fixa din Mohawk för att passa din stil och njuta av utseendet.

Instruktioner

Fläkten

1 Tvätta och villkor håret med dina favoritprodukter. Handduk torka håret försiktigt.

2 Applicera en liberal mängd styling gel eller pomada till håret, som arbetar igenom jämnt med fingrarna från rötterna till tips.

3 Skapa en fläkt stil genom att böja vid midjan och vända håret upp och ner. Kamma håret på toppen av huvudet slät med en fin tand kam.

4 Vrid en fön på låg värme och styra värme till håret medan det hänger rakt ner. Fortsätt att blåsa håret torrt tills det känns torrt.

5 Fortsätt att hänga håret upp och ned och spraya en mycket tung skikt av fast-Hold Hairspray på håret för att hålla den på plats.

6 Stå rak och titta rakt upp i taket. Vrid fön igen och föna håret på baksidan av din Mohawk på samma sätt, för att hålla den står rakt ut från hårbotten. Fortsätt torka tills det känns torrt.

7 Håll i samma position och spraya håret på baksidan av huvudet med företaget-håll hårspray.

8 Stå rak och titta i spegeln. Ge din fan stil annan spritz med hårspray för att hålla den stadigt.

The Liberty Spikes

1 Tvätta och villkor håret med dina favoritprodukter. Handduk torka håret försiktigt.

2 Separera en 1-tums avsnitt av Mohawk på toppen av huvudet och kamma det rakt upp.

3 Applicera en generös mängd pomada på den del av håret och dra den till en spetsig spik som sticker rakt ut från huvudet. Använd tillräckligt pomada att göra ditt hår vistelse där du uttryckte det.

4 Upprepa samma teknik med delar av håret genom hela din Mohawk tills alla håret står rakt ut i spikar.

5 Spraya spikar med fast-hold hårspray för att hålla dem ordentligt.