Hur man öppnar en Ford Focus

Hur man öppnar en Ford Focus


Infördes 1999 i Europa och 2000 i USA har Ford Focus sortimentet blivit en populär linje av kombi bil. Tillgång till bilen styrs via en nyckel och en fjärrkontroll eller en fjärrstyrning på nyare modeller. Bilen måste låsas upp innan du försöker öppna den. De delar av Focus som kan öppnas omfattar dörrar, motorhuv och bagageutrymmet.

Instruktioner

1 Öppna dörrarna. Låsa upp bilen med fjärrkontrollen eller nyckel för den specifika Focus-modellen. Dra i handtaget på sidan av dörren mot dig. Dörrlåset kommer att släppas. Håll i handtaget och dra luckan mot dig för att öppna den. Upprepa denna process för att öppna dörren från insidan, men driva dörren snarare än att dra den efter att ha släppt spärren.

2 Öppna motorhuven. Nå under förarsidan av instrumentbrädan. Dra huvan spaken ligger i fotutrymmet. Huven kommer att dyka upp om en tum. Flytta på framsidan av bilen. Lyft motorhuven tills det inte kan röra sig. Med den andra handen når under mitten av den främre delen av huven och dra spaken till fullo släppa huven. Dra huvan för att öppna den och få tillgång till motorn.

3 Öppna bagageutrymmet. Tryck på start öppna knappen på fjärrkontrollen. Uppstarten pop öppna. Dra upp luckan för att komma åt bagageutrymmet. På äldre modeller utan fjärrkontroller sätter nyckeln i låset på bagageutrymmet. Vrid den för att öppna den och dra upp på start dörren.