Hur slopa restriktionerna för en elektrisk skoter

Hur slopa restriktionerna för en elektrisk skoter


Innan du slopa restriktionerna din elektriska scooter, bör du veta att denna ändring garantin ogiltig. Derestricting din skoter är en process i två delar. Den första delen handlar om att inaktivera CDI-tändning (CDI) enhet. CDI enhet begränsar elektroniskt motorn når full effekt. Du måste ta bort en tråd som skickar information om hastigheten på bakhjulet till CDI enhet. När du tar bort tråden, har du en skoter som arbetar med full gas. Den andra delen av den derestriction processen tillåter mer bränsle att komma till motorn. Detta är mer komplicerat eftersom det innebär att lyfta en nål för att ge mer bränsle i förgasaren.

Instruktioner

1 Leta reda på rosa tråd på kroppen panel - finns på höger sida av skoter - och följ den till batterifacket. Koppla den rosa kabeln från CDI kontakten.

2 Täck slutet av den rosa tråd med eltejp.

3 Lyft skoter sätet för att exponera ett lock i botten på förvaringsfacket. Använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort skruvarna som fäster locket till botten av facket.

4 Ta bort gummitätningen och den gula skivan fäst vid den. Dessa bitar passar tätt runt ett rör. Lyft försiktigt dessa bitar bort från röret.

5 Undersök bitar som vilar mellan gummitätningen och gul skiva. Du bör se en fjäder, en vit plastplugg och en metall nål med två brickor. En bricka är löst; försiktigt dra den lösa brickan av nålen. Använd tång för att ta bort den andra brickan, som vilar på den övre spåret nålen.

6 Sätt den andra brickan på nålen. Glida brickan nedåt till mitten spår av nålen. Använd tång för att göra jobbet enklare, men vara noga med att inte böja nålen.

7 Byt ut den svarta gummitätningen och säkerställa den lilla klacken är uppradade med urtaget i förgasaren toppen.

8 Skjut den lösa brickan på nålen. Stick in nålen i hålet i röret.

9 Sätt den vita plastpluggen i röret, sedan in fjädern i röret för att slutföra processen.