Hur man gör armband från Gimp

Hur man gör armband från Gimp


Gimp är plast snörning som är tunn och platt. Denna snörning kommer i alla möjliga färger och det är populärt användas av barn för att göra viktiga kedjor och vänskap armband, särskilt på sommaren i lägret inställning. Att börja arbeta med gimp tar lite övning, men efter några rader blir det mycket lätt att förstå och arbeta med. Det finns många mönster som kan skapas; detta är den enkel box-liknande form.

Instruktioner

1 Pin en stor säkerhetsnål till en fast kudde. En fast kudde gör en bra handledsstöd för att göra nära arbete som gimp vävning.

2 Skär två strängar av gimp 36-inches lång. Varje sträng bör vara en annan färg. Vik en sträng på mitten för att hitta mittpunkten. Trä strängen över armen av säkerhetsnål och knut gimp vid mittpunkten. Vik den andra strängen på mitten, trä den över säkerhetsnålen och knut på toppen av den första strängen.

3 Sprid din gimp ut så att varje sträng går i sin egen riktning. Topp, botten, vänster och höger sida.

4 Ta toppen gimp till vänster över den vänstra gimp så att den övre gimp är nu vänd nedåt (och det blir botten gimp i nästa omgång). Ta botten gimp till höger över den högra gimp så att botten gimp är nu vänd uppåt (den blir toppen gimp i nästa omgång).

5 Ta den högra strängen upp och över till vänster. Gå över den nya topp gimp. Korsa över början av det ursprungliga toppen gimp. Korsa under och genom slingan där den ursprungliga toppen gimp vänt mot botten. Ta vänster strängen ner och över till höger. Gå över den nya botten gimp. Korsa över början av det ursprungliga botten gimp. Korsa under och genom öglan där den ursprungliga botten gimp vände mot toppen.

6 Spänn skosnören genom att dra på vardera änden lika. Sprid dina skosnören i topp, botten vänster och höger sida och börja om igen. Fortsätt tills du har längden på strängen som du vill.

7 Trä ändarna på ditt armband till slutet nära ditt säkerhetsnål. Ta bort stiftet. Knot dina ändar och superlim knutar för att hålla dem på plats.