Hur man bygger ett pokerbord med dryckeshållare

Hur man bygger ett pokerbord med dryckeshållare


Många hem pokerspelare som ett bord med infällda mugghållare. Dryck innehavare hålla drycker från tippas lätt, och bidra till att förhindra spill som annars skulle kunna stoppa spel, göra en stor röra, fördärvar kort och göra pokermarker klibbig för resten av natten. Att bygga ett pokerbord med infällda dryckeshållare är ett bra projekt för pokerspelare med träbearbetning färdigheter.

Instruktioner

1 Order planer på ett pokerbord. Pokerbord finns i två olika storlekar. Mindre runda eller rektangulära tabeller används för stud pokerspel. Större ovala pokerbord används för Texas Hold-em pokerspel.

2 Bygg tabellen enligt planerna fram till den punkt där skum kommer att tillämpas på bordsskivan. Vid denna punkt byggaren att ha skära två bitar av plywood eller fiberboard. Ett stycke blir spelytan. Den andra delen kommer att vara armstödet som kommer att fästa till den yttre kanten på spelytan.

3 Använd måttband och en penna för att markera sex ekvidistanta punkter på ett mindre bord eller 10 ekvidistanta punkter på en större tabell. Var och en av dessa punkter kommer att identifiera en position för en spelare.

4 Fäst pennan till den roterande kompass. Använda den roterande kompass för att scribe en 3 1/8-tums cirkel vid varje punkt märkt i föregående steg.

5 Fäst en trä skärblad till pusslet. Placera en halv-tums borrkronan i den sladdlösa borr. Borra ett hål i vardera beskrivs 3 1/8-tums cirkel. Använd sticksåg att skära 3 1/8-tums cirkel börjar på det borrade hålet. Det kommer nu att bli en bit plywood eller fiberboard med antingen sex eller 1- 3 1/8 tum cirklar skärs ut från spelytan.

6 Fäst skummet spelytan med en häftpistol enligt anvisningarna på pokerbordet planerna. Använd sax för att klippa skum från de tre 1/8 tum cirklar.

7 Fäst kände till spelytan med en häftpistol enligt anvisningarna på pokerbordet planerna. Använd sax för att klippa kände bort från de 3 1/8 tum cirklar.

8 Fäst skum och vinyl till armstödet med en häftpistol enligt anvisningarna på pokerbordet planerna. Fäst armstödet till den yttre kanten av pokerbordet spelytan med träskruv och en skruvmejsel. Fäst ben till pokerbordet.

9 Placera mugghållare i 3 1/8 tum cirklar på pokerbordet spelytan.