Hur att utforma en Loft i ett garage

Hur att utforma en Loft i ett garage


Vindsutrymme över ett garage är ett bra område för att skapa en gästlägenhet eller ett hemmakontor. Utforma ett loft att utnyttja varje kvadrattum av utrymmet. Hitta goda idéer för att utforma vinden loft på nätet eller i hemmet designböcker. Räkna ut sätt att lysa upp området genom att installera takfönster eller ett stort fönster i en eller båda ändarna av vinden. Om det är möjligt, bygga ett däck på ena änden av garaget vinden för att möjliggöra utrymning i händelse av brand. Rama utrymmet för att presentera A-frame hög takytor eller ovanliga taklinjer. Använd alla låg utrymme under takfot för att skapa utrymme för att styra röran.

Instruktioner

1 Skissa vinden du planerar att bygga med hjälp av rutat papper. Tillåt ett utrymme av rutat papper för att representera 6 inches av faktiska utrymmet. Utforma ett loft att inkludera en eller två takkupor. Bygga en vindskupa på varje sida av rummet eller placera två vindskupor på ena sidan, beroende på ditt garage arkitektur. Gör din loft ram intressant genom att inkludera fönsterbänkar för vindskupor i utformningen. Utforma en garderob och gott om cubbyholes för lagring tillbaka under låg jande takfoten på vinden. Få en bygglov när du är redo att gå vidare med din plan.

2 Värva en elektriker för att omdirigera alla ledningar i loft som kommer att få i vägen för byggnaden. Lägg ner isolering mellan golvbjälkar från vinden sidan. Installera plywood eller spånskiva undergolv över isoleringen, så att du har en gångyta som du arbetar för att rama utrymmet.

3 Frame takytor i loft med två-för-12 timmerbräda. Använd 2-by-4 skivor för att skapa ramar för garderober och grundläggande väggar eller lagerutrymmen. Ta hjälp av en snickare för att skära upp taket område att rama in takkupor. Detta är inte ett jobb för en genomsnittlig husägare. Rama in takkupor att matcha designen av ditt hem. Täck det nya taket med asfalt bältros. Använd lutande tak områden för att öppna upp golvytan så mycket som möjligt. Installera vägg ram som torget utanför A-frame tak ner lite på sidorna. Sätta en säng eller förvaringsskåp längs väggarna med låg takhöjd.

4 Ram i ett badrum, eftersom området tas bort från resten av huset. Skapa ett litet kök utrymme medan du bygger loftet. En liten spis, diskbänk och kylskåp kommer att ge utrymme mer flexibilitet. Ram i små skåp och en bänkskiva för att hålla ett litet handfat. Bygg i trä ram för ett bad fåfänga också.

5 Täck väggarna, garderob områden och lager cubbyholes med gips. Avsluta med fogmassa och måla. Hang garderob dörrar, köksluckor och ytterdörr som leder ut ur loft. Lägg trä trim och listen på lämpliga platser. Måla trä trim med halvblank eller högblank färg. Har elektriker ansluta ledningar, eluttag och armaturer. Har en rörmokare installera handfat, bad fixturer och avlopp.