Kanban Card app

Kanban Card app


Kanban är en brittisk leverantör kort och pappersbaserade i Shipley, West Yorkshire. Syra och lignin fria tidningar och kartong tillåta konsthantverkare för att skapa och utformning handgjorda inbjudningar och gratulationskort. Lim och "slagklippare," skära ut mönster, låt scrappare lägga lager effekter på kort och brevpapper för en personlig prägel.

fasta Kort

Skapa en Kanban kort som visar en konstruktion och struktur på lager papper. Håll kortet enkel och kraftfull. Välj en dynamisk design med ett mönster, en murgröna trim, en paisley tryck eller blom- illustration. Skriv designen på en tjock lager kort stil papper, ca ¼ tum tjock. För ett bröllop eller annan information, skriva ut den information händelsen direkt på kortet. Blanda text i designen. Till exempel, om det översta blomman trim har några rankor doppa i kortutrymmet, låt några blad borsta mot toppen av de första bokstäverna eller datum för händelsen. Kortet, eftersom det är tjock och robust, lämnar ett bestående intryck på mottagaren och kommer inte att böja med posten.

klippbok Kort

Utforma ett kort som fungerar som både en hälsning eller inbjudan och en fungerande klippbok. Kanban skapar scrapbooking verktyg, tillbehör och slag-folie-stödda cut-outs-för att designa klippböcker. Välj en papper och design som fungerar som en fast eller fantasifull bakgrund för scrapbook kortet. Välj några slag, etiketter och trim som kommer att förstärka vad du lägger till kortet. Plocka fotografier, urklipp från böcker eller tidskrifter, och andra sentimentala objekt som du kan ansluta sig till papperet. Titel kortet med ett namn mottagaren kan identifiera som "vårt år tillbaka hem" eller "på stranden." Tänk på att välja en korttyp som fälls ut på längden så att den kan vila på en byrå eller mantel.

Fäll ut Card

Hantverk ett kort som fälls ut för att visa bilder. Skapa en fem- eller sex-panel kort så både fram- och baksidan av pappersområdet kan hålla fotografier. Välj en tjockare papper, en lager runt ¼ tum tjock. Välj en design som kommer att belysa bilderna men inte förringa dem. Till exempel kommer en randig Kanban kraftpapper eller en enfärgad tryck med en pärla eller juvel detalj i varje hörn fungera bra. Följ fotografier på fram- eller baksidan av kortet. Utforma ett kuvert tillräckligt stor och tillräckligt tjock för att hålla kortet och en som antyder på korten "innehåll. Exempelvis lägga till ett element av designen inne-som en blomma eller sjöstjärnor-till utsidan av kortet för att bjuda in i läsaren.