Hur man säkrar ett akvarium till en vägg

Hur man säkrar ett akvarium till en vägg


Akvarier kan lysa upp vilket rum som helst, oavsett om de är färskvatten akvarium eller saltvattensakvarium. En av de viktigaste aspekterna av akvarium set-up är säkra den så att den inte välter. Det finns många sätt att säkra ett akvarium, från traditionella står till väggmontering. Monterings akvarier på en vägg kräver användning av speciella fästen som kan stödja vikten av akvariet samt vatten och grus som den innehåller.

Instruktioner

1 Slå på en regeldetektor och placera den mot väggen där du vill montera akvariet. Kör stud finder längs väggen tills den piper, vilket indikerar närvaron av en väggregel. Markera platsen med en penna och fortsätta använda regeldetektor tills du hittar en annan vägg stud. Markera platsen för den andra tappen med pennan samt.

2 Placera en "L" fästet mot väggen i placeringen av en av de väggreglar. Den horisontella delen av fästet ska vara längst ner vänd mot dig. Infoga 1 1/2 tums skruvar in i vart och ett av hålen i konsolen med hjälp av en skruvmejsel.

3 Installera en annan "L" fästet på samma sätt vid platsen för den andra väggregel.

4 Skär bitar av dubbelhäftande, skum tejp med sax och linje de vertikala och horisontella ytor av "L" fästen med bandet. Ta bort alla beläggningar från tejpen för att exponera den klibbiga ytan.

5 Placera botten av den tomma akvariet på "L" fästen. Tryck försiktigt men bestämt in i väggen för att säkra akvariet tejp.

6 Sätt i ett "U" klipp över insidan överkant akvariet vid platsen för "L" fästet. Skjut klämman nedåt så att den ena sidan av klippet är mot insidan av akvariet och den andra sidan av klippet är mellan väggen och "L" fästet. Sätt ytterligare klipp vid varje konsol plats.