DIY Gymnastik Rings

DIY Gymnastik Rings


Gymnastiska ringar är mångsidiga träningsutrustning verktyg som används i en mängd av träningsrutiner. Dessa tvär fitness verktyg är användbara för beginner- till avancerad nivå aktiviteter i och utanför gymmet. Du kan använda ringarna för att utföra enkla arm stärkande övningar eller införliva dem i en hela kroppen konditione träning. Gymnastiska ringar säljs på nätet eller sportutrustning butiker. Om du vill kan du göra ringarna av PVC-rör och annat material som säljs i järnhandeln.

Instruktioner

1 Ställ in ugnstemperaturen till 176 grader C och låt det att förvärma. Klipp två bitar av snöre till längder av tre till fyra inches. Väta garn att hålla den från brännande i ugnen. Driva snöre genom två PVC-rör (en för varje hand), vilket innebär att ungefär sex inches av snöre i båda ändarna av röret. Fäst ena änden med tejp genom att linda den över hålet och runt röret.

2 Häll sand i röret tills den komprimeras. Sanden hjälper till att bilda formen när du böjer ringarna.

3 Täta andra änden av röret med tejp för att hålla sanden rinner ut.

4 Sätt aluminiumfolie på bakplåten. Lägg ett rör på bakplåt och placera den i ugnen. Baka i åtta till tio minuter.

5 Böj dina ringar i önskad form. Ta bort röret från ugnen med ugn vantar. Linda röret runt en gallon färgburk. Form ringen genom att sträcka röret runt burken genom att dra garn och knyta det så att du inte behöver hålla den. Tillåta röret att svalna under tre till fem minuter. Placera det andra röret i ugnen för att värma och upprepa detta steg.

6 Sätt i nylonrep. Ta bort tejp runt rörets öppning och torka bort resten med en trasa. Häll sanden ut ur rören och för in repet och loop den två gånger. Binda repet i en knut. Pressa de lösa ändarna av repet in i röret för att förhindra den från att dingla.

7 Sätt spännband genom repet av varje ring och fästa banden till gymnastik struktur.