Konst Idéer för återvunnet trä Plankor

Konst Idéer för återvunnet trä Plankor


Återvunnet trä plankor räddas från gamla byggnader såsom lador, fabriker och lager. Den vittrade utseende återvunna trä plankor gör dem prime material att använda i konstverk. Eftersom de var en gång användes arkitektoniskt, återvunnet trä plankor ser ofta slitna och har karaktär. Regenererade trä är billigare än ny trä, vilket gör det till ett ekonomiskt val för trä konstverk.

Minimalist Art Piece

Skapa ett konstverk som kompletterar varje minimalistisk inredning. Klipp återvunnet trä plankor till matchande längder. Ansluta kanterna tillsammans för att bilda en fast rektangel och skruva platta konsoler på sömmarna för att hålla bitarna på plats. Vänd på trästycket över. Med en torr pensel, lätt borsta på vit färg som har spätts ut med vatten. Den utspädda färgen gör att trä syns igenom. Målar inte hela vägen till kanterna; lämna ca 1 tum omålad hela vägen runt. Låt färgen torka. Med en liten pensel och svart färg, skapa en tunn bild av en naken träd på vit bakgrund. Låt målningen torka. Installera monteringsverktyg och montera målningen på väggen.

Sjaskig stil Display

Använd den naturliga skönheten av återvunnet trä plankor för att skapa en enkel shabby chic display. Använd tre stycken av varierande längd (t.ex. 3 feet, 2 fot och en fot). Om bitarna är ännu inte bekymrat, slå dem med en kraftig kedja att nöd kanterna. Välj tre olika färger av färg, såsom grädde, ljusblå och blek aprikos. Måla varje bit en annan färg med en torr pensel. Använd bara lite färg i taget så att trä färg syns igenom. Lämna ca 1 tum omålad hela vägen runt varje bit. Installera monteringsverktyg på baksidan av varje bit och hänga dem cirka sex inches isär över en öppen spis eller i annan önskad plats.

Hängande Sculpted Art

Använd återvunna plankor för att skapa unika skulpterade konst. Först bildar en grundläggande rektangel genom att ansluta två plankor med platta fästen och skruvar. Omge rektangeln med en ram snitt från fler trä plankor. Fäst ramen så att den sträcker sig cirka 2 eller 3 inches ovanför rektangeln, skapa utseendet av en skugga låda. Använd en sticksåg för att skära någon önskad form (t.ex. en fågel) av en annan trä planka. Måla formen, rektangeln och ramen. Sprid ett lager av trälim över baksidan av formen och hålla det till rektangeln. Vänd konstverk över och borra skruvar i bakifrån, säkra formen till pjäsen. Slå på den igen över. För att skapa ännu mer dimension skåror mejsel ut från kanten av ramen, bilning ungefär en per tum. Installera monteringsverktyg och hänga konstverk på väggen.

Vägg Ladder Art

Gör en dekorativ hängväggen stege som ger uppmärksamhet åt återvunnet trä. Klipp ca 6 bitar av trä, varje bit som mäter ca 4 inches bred och 2 fot lång. Sand träet ner och päls den med tätningsmedel. Borra ett hål i mitten av varje sida av varje stycke, ungefär en tum i från kanterna. Loop tvinnar genom hålen och knyt en knut under varje hål, säkra trästyckena på plats. Utrymme trästyckena omkring 6 inches isär. Installera monteringsverktyg till toppen träbit och koppla den till en vägg.

Ordkonst

Använd en sticksåg för att skära formen av ett ord (t.ex. ditt efternamn, "home", "leende") från en trä planka. Måla ordet någon önskad färg eller torr borsta färgen på, vilket gör att trä syns igenom. Låt bit torka och ställa den färdiga pjäs på en mantel.