Dekorera med Hurricane Lanterns

Dekorera med Hurricane Lanterns


Orkanen lampor är ett unikt urval i dekorerar i det att de inte längre är en nödvändighet i de flesta hem världen över. Dessa lampor, som en följd, hetsa ett styng av nostalgi och trolla fram visioner av kust reträtter. Du kan markera din personliga smak med orkanen lampor, göra dem till vackra tillägg till praktiskt taget alla rum i ditt hem. Du kan använda dem för deras praktiska funktionalitet eller helt enkelt för tilltalande estetik de lägger till din inredning

Instruktioner

1 Det självklara valet för orkan lampor är, naturligtvis, belysning. Häng dem i matsalen för romantisk belysning. De kan hängas från hörnen av rummet eller på endera sidan av dina fönster eller spegel. Uppdatera dem med elektriska komponenter och sedan hänga dem ovanför bardisk eller köksö lägger till en varm, välkomnande utseende till rummet.

2 Fyll dessa lyktor med sand och snäckskal från din senaste resa till stranden. Du kan också fylla dem med stenar som samlats in av dina barn eller med sjöstjärnor. Ställ dessa lampor på slutet tabeller eller köksskåp tillsammans med en samling av gammaldags fiskeredskap eller svartvita bilder tagna på stranden.

3 Konvertera en orkan lampan i en blomvas. Sätt en lång, smal vas eller glas i mitten av lampan. Se till att glaset eller vas är ungefär en tum kortare än lampan. Fyll utrymmet mellan glaset och vasen med skimrande glaskulor, färgad sand eller pärlor. Fyll ett glas med vatten och sätt länge härrörde blommor eller rosor för en romantisk look och unik konstverk.

4 Vänd nostalgisk orkan lampan i en samtida konstverk. Skära en bit av blomsterskum som är ungefär en tum tjock och passa in det i i botten av stormlyktan. Varmt lim den på plats. Placera glas över skummet. Försiktigt in fint trådnät i lampan. Det bör inte mäta högre än lampan, men du vill hålla det nära till samma höjd. Nu, placera vita silkes orkidéer i mellan silver mesh så att de peep strax ovanför kanten av lampan. Placera dem på kaffebord eller bokhyllor. Du kan även måla trådnät metallic blå eller lila för en dramatisk effekt.

5 Placera en pelare ljus i mitten av stormlykta. Wrap torkade blommor och blad runt basen. Ställ in denna lykta på matbordet som en mittpunkten.