Hur man kan öka libido med eteriska oljor

Hur man kan öka libido med eteriska oljor

Hur man kan öka libido med eteriska oljor

Aromaterapi, som använder eteriska oljor för att förbättra fysiska och psykiska välbefinnande, går tillbaka 6000 år gamla egyptiska gånger. Sedan dess har aromaterapi använts över hela världen för att behandla en rad villkor och problem, bland annat låg sexlust. Om du eller din partner kan göra med en libido uppsving, kan eteriska oljor vara svaret. Oljor kan användas på många sätt, bland annat aktuella tillämpningar såsom massage och bad, och direkt inandning med hjälp av ljus och brännare. Nyckeln är att räkna ut vad du och din partner som bäst, så ta dig tid att prova de olika alternativen.

Välj eteriska oljor. Oljor tros förbättra libido inkluderar basilikaolja, salvia olja, jasmin olja och ylang ylang. Basilikaolja väcker sexuell instinkt hos män och kvinnor. Salvia olja ökar sexuell lust, minskar hämningar och kan hjälpa till med impotens och frigiditet. Jasmin olja uppviglar sensuella känslor och ökar självkänsla. Ylang ylang ökar sexuell energi och ökar attraktionen mellan älskande.

Tillsätt några droppar av din valda olja till ett varmt bad. Ljus oparfymerad ljus i rummet och koppla av i vattnet med din partner.

Blanda några droppar av din eteriska oljor med en transportör olja. Om du blandar mer än en doft, följ Aroma Internationella riktlinjer för att säkerställa att du uppnår den rätta kombinationen av oljor. Häll en liten mängd av blandningen på en av handflatorna och gnid båda handflatorna tillsammans för att sprida oljan över dina händer och fingrar. Ljus oparfymerad ljus för att skapa en varm, romantisk miljö och ge din partner en lång, intim massage.

Bränn dina eteriska oljor i en aromalampa i hörnet av sovrummet. Koppla av med din partner och njuta av doften.

Strö några droppar av din eteriska oljor på dina örngott, lakan och nattkläder. Låt dofter tränger dina sinnen hela natten.

Saker du behöver

Eteriska oljor transportör olja ljus aromalampa