Hur man gör Miniatyr Makramé Djur

Hur man gör Miniatyr Makramé Djur


Den konsthantverk av knut kopplingsförbehåll har varit populärt i USA sedan dess allmänt införande på 1970-talet. Makramé har utvecklats sedan dess i allt mer komplexa konstruktioner och intrikata knut-arbete. Följande instruktioner beskriva skapandet av två roliga makramé djur som varje knut artist skulle vara stolta över att lägga till sin repertoar.

Instruktioner

1 Vik snöret på mitten för att hitta den exakta centrum. Placera ett stift i luckan och stift till bottendelen av monteringsbordet.

2 Håll två sladdar tillsammans och mäter tre inches från stiftet. Fäst båda sladdar med ett andra stift ovanför mitt gånger.

3 Vik varje sladd ner till sidan från andra stift. Korsa över de två strängarna fästs i mitten med de lösa sladdar för att skapa två slingor ungefär en tum i storlek.

4 Pin båda slingorna, nära toppen, till monteringsbordet för att säkra öronen.

5 Tie fyra kvadratiska knop mellan den första och andra stift med den lösa sladden och sladden som är mot brädan. Dra knutarna tätt mot den andra, eller topp, stift i öronen.

6 Skär av botten knut bärande sladd, där centrum veck gjordes, även med den sista råbandsknop. Prick med lim för att fästa.

7 Skär en av de lösa sladdar även med den sista råbandsknop och prick med lim för att fästa. Den andra sladden blir musens svans.

8 Avslöja tre tums bit av jute och trä enkelsträngarna genom ögat av groddkornet. Sprid strängarna för att bilda whiskers och limma på plats. Limma oregelbunden ögon på plats under öronen för att slutföra musen.

1 Skär 11 20-tums längder av tung garn. Vik sladdarna på mitten och placera slingan av snöret platta under draperi ring.

2 Dra slingan över draperi ring, sedan trä de lösa ändarna av sladden genom öglan och dra åt, säkra sladden till ringen.

3 Upprepa denna process för de återstående 19 sladdar, som täcker cirka tre fjärdedelar av ringen i garnet. Ta ändarna av varje säkrade sladden och gör en knut nära den draperi ringen för att bilda benen.

4 Skär två 3 1/3 varvet längder av annan färg sladd. Därefter skär en tredje längd sladd, 2 ½ varv lång, samma färg som benen. Placera sladden som är av liknande färg som benen i mitten av de andra två sladdar. Vik de tre sladdar i halv och loop dem på det återstående utrymmet av draperi ring, som med benen. Stift draperi ring och mittkablarna till monteringsbordet för att förhindra rörelse.

5 Använda sladdar till vänster, dra vänster sladdar över centrum sladdar och under höger sladdar.

6 Använda linorna på rätt, dra den högra sladdar under mitten sladdar och uppåt genom öglan som bildas av mitt och vänstra sladdar. Drag åt.

7 Använda linorna för närvarande till höger, dra den högra sladdar över centrum sladdar och enligt gällande vänstra sladdar.

8 Använda sladdarna mellan de nuvarande vänster sladdar och nålas sladdar, dra centrum sladdar under fästa sladdar och uppåt genom öglan som bildas av de fäst och vänstra sladdar. Drag åt.

9 Upprepa steg 5-8, tills kroppen av tusenfoting är ungefär 25 inches lång. Knyt en knut i varje utanför sladdar och knyt en knut i centrum sladdar för att säkra kroppen. Trimma benen och svans, knyta knutar vid intervaller i ändarna av svansen.

10 Tryck två färgade stift i draperi ring för att skapa ögonen och slutföra tusenfoting.