Hur man registrerar Toshiba produkter

Hur man registrerar Toshiba produkter


De flesta människor lägger en hel del tankar i sina elektroniska inköp, men då de ofta glömmer att fylla i registreringsformuläret. Registrering av dessa produkter med tillverkaren ger konsumenten ett direkt sätt att få information uppdateringar, uppgraderingar och garanti meddelanden. Det ger också ett rekord i fall produkten försvinner eller blir stulen. Toshiba tillverkar en rad elektronik, inklusive bärbara datorer, TV-apparater, digitala videoinspelare och hemmabiosystem. Konsumenter som köper Toshiba Electronics kan registrera dem via post eller på nätet.

Instruktioner

1 Identifiera produkten, modell och serienummer. Dessa siffror bör placeras på botten eller på sidan av produkten. Kontakta Toshibas kundservice på 01932 841600 om du inte kan hitta något av de begärda identifikationsnummer på produkten.

2 Fyll i registreringskortet som medföljde produkten, och lägga upp den tillbaka till Toshiba. Kontrollera att du har angett rätt nummer. De flesta av dessa identifieringsnummer är långa och det är lätt att införliva nummer.

3 Gå till Toshiba registrering webbplats, om du föredrar, och ange den begärda informationen på nätet (se länk i avsnittet Resurser).