Hur man tar bort repor från Bänkskivor

Hur man tar bort repor från Bänkskivor


Bänkskivor kan göra ett djärvt uttalande i ett hem utrymme. Det enklaste sättet att förhindra att dina bänkskivor från repor eller färgade är att använda en skärbräda för att hacka livsmedel och placera grytunderlägg under varma kastruller. Men det är nästan oundvikligt att dina bänkskivor får åtminstone små repor. De flesta av dessa repor kan enkelt repareras med rätt produkter för din bänkskivan material. Rutinunderhåll kan hjälpa till att förhindra överdriven repor och brännskador.

Instruktioner

1 Utvärdera om din laminatbänkskivan är topp färgade eller färgade hela. Om det är topp-färgade, kommer insidan av scratch vara en annan färg än toppen och du kommer att behöva använda en söm-fyllning för att reparera din yta.

2 Hitta en söm-fyllning i önskad färg. Om du inte hittar en färg som exakt matchar din bänkskivan, kan detta vara ännu tydligare än repa sig. Det finns dock skarvfyll kit som gör att du kan blanda din egen färg till en exakt matchning.

3 Använd mesh slipsatser att reparera bänkskivan om räknaren färg färgas hela. Varje sats är annorlunda, så följ anvisningarna på förpackningen så nära som möjligt. I de flesta fall måste du använda ett slipmedel, såsom sandpapper, prep området innan fästa mesh ark.

1 Investera i en sten polering grädde att gnugga på det drabbade området. Detta är i allmänhet endast effektivt mot mycket mindre repor, men det är en billig och enkel fixering alternativ.

2 Använd ett slipmedel såsom en pimpsten till grov upp området kring noll. Lyckligtvis kan sten dölja många repor som andra ytor kan inte. Men lätt repning området kommer att hjälpa blanda repa i resten av ytan.

3 polera ytan med en kräm avsedd att försegla sten bänkskiva ytan.

1 Fyll repa med trä filler från din lokala järnaffär. Fyll scratch eller spricka och låta det torka i upp till 24 timmar.

2 Slipa torrt trä fyllning hjälpa den blandas med resten av bänkskivan. Om ytan är fortfarande ojämn, kan du behöva använda mer trä fyllmedel eller mer slipning för att bekämpa problemet.

3 Överväg färgning eller måla den fyllda avsnitt för en bättre matchning till resten av bänkskivan. Om du inte kan hitta en exakt matchning för fläcken, kan det vara nödvändigt att slipa ner hela bänkytan och åter fläcken.